Se curata morcovul si telina, se dau pe razatoarea mica si se pun la fiert in oala cu apa rece. Se lasa pana sunt aproape fierte. In timpul acesta se curata prazul, se taie marunt si se pune peste morcovul si telina aproape fierte. Se pune si cana de mazare. Se aleg frunzele de loboda si se toaca fasiute.Cand mazarea e fiarta se pune loboda, pasta de ardei, sucul de rosii si cele 2 lingurite de Secretul gustului si se lasa sa fiarba pana se moaie loboda. Apoi se pune borsul, se potriveste de sare si cand a fiert borsul se stinge si se pune leusteanul tocat marunt.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii