autor:

autor

» » Borsuri si Ciorbe

Bors de loboda cu legume

    Reteta postata pe: 18 martie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
1 litru apa, ½ litru bors, 4-5 legaturi loboda, 4 fire ceapa verde, 1 buc. morcov, 1 buc. radacina patrunjel (radacina), 2 lingurite orez, marar, patrunjel verde, leustean tocat, 2 linguri unt sau ulei, 1 ou, sare

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

0 voturi

Mod de preparare

Zarzavatul curatat si bine spalat se da prin razatoarea de zarzavat si se inabusa usor in unt impreuna cu firele de ceapa verde. Se adauga apa si sarea si se lasa sa fiarba citeva minute, apoi se adauga orezul si se lasa sa mai fiarba pina cind acesta este aproape fiert. Se adauga loboda bine spalata si taiata subtire. Dupa ce da un clocot, se adauga borsul clocotit, verdeata tocata si se lasa sa mai dea 2-3 clocote. Se drege cu galbenus de ou.
Daca ti-a placut reteta noastra "Bors de loboda cu legume" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Supa de lapte

Supa de lapte

Se pun la fiert laptele si apa. Intr-o cana se pune faina, se dizolva in apa si se toarna in laptele

1 vot    0 comentarii
20 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de pui a la grec

Ciorba de pui a la grec

Carnea taiata marunt se pune la fiert in apa cu sare. Cand a inceput sa fiarba se inlatura spuma. Zarzavatul

8 voturi    8 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1 litru apa
  • ½ litru bors
  • 4-5 legaturi loboda
  • 4 fire ceapa verde
  • 1 buc. morcov
  • 1 buc. radacina patrunjel (radacina)
  • 2 lingurite orez
  • marar
  • patrunjel verde
  • leustean tocat
  • 2 linguri unt sau ulei
  • 1 ou
  • sare

Raporteaza reteta

Retete
de Madgirl Madgirl
Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Intr-o oala de 3l (de preferat teflonata) se pun carnatii taiati felii cat de subtiri posibil. Se

106 voturi    19 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe
Cotlete St. Prex (vitel)

Cotlete St. Prex (vitel)

Cotletele se bat usor, se pipereaza si se stropesc cu zeama de lamaie dupa care se dau prin faina,

4 voturi    3 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

62 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba a la grec Ciorba a la grec

Carnea de pui, spalata si taiata in bucati, se pune la fiert in 5 litri de apa. Din cand in cand se spumeaza. .Se adauga ceapa taiata

94 voturi    11 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorbă de miel reţetă tradiţională Ciorbă de miel reţetă tradiţională

se tine carnea o jumatate de ora in apa rece ca sa iasa sangele, dupa care se spala cu apa calda. se pune la fiert , se aduna spuma

43 voturi    3 comentarii
1h 40 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de perisoare