Loboda si ceapa verde se curata, se spala si se toaca marunt si se calesc impreuna in ulei. Cand partea alba a cepei s-a inmuiat, se adauga borsul incalzit si orezul.Se presara sare dupa gust. Ouale se bat cu putina sare, intr-un castronel si se adauga putin bors fierbinte pentru a se \"zdrentui\". Turnam ouale baute in oala , lasam sa dea un clocot si adaugam patrunjelul tocat.
Se serveste calduta sau chiar rece.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii