autor:

motosca mariana

» » Borsuri si Ciorbe

Bors de miel cu loboda rosie

Autor: motosca mariana (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 22 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: motosca mariana (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 22 aprilie 2009

Ingrediente
1 kg carne miel(pulpa sau coaste miel), 1 leg ceapa verde, 150 gr morcov, 50 gr ardei gras, 2 leg loboda rosie, 1500ml bors, sare, piper, leustean verde, ou 1 buc, 10 gr orez

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

4 voturi

Mod de preparare

Se transeaza carnea si se pune la firt .Se spumeaza cu atentie si se continua fierberea.ceapa se curata se spala si se toaca marunt.morcovul spalat, curatat si tocat marunt.ardeiul se spala si se taie cubulete.dupa ce carnea a fost spumata se adauga legumele si sare dupa gust.se adauga borsul apoi orezul .cand orezul este jumatate fiert se adauga loboda curata,spalata si tocata fin . se lasa sa mai fiarba aproximativ 15 min .se bate oul si se adauga in bors.se operste fieberea .se serveste fiebinte cu leustea verde tocat .
Daca ti-a placut reteta noastra "Bors de miel cu loboda rosie" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba de varza si legume

Ciorba de varza si legume

Se curata si se toaca cubulete mici morcovul, pastarnacul, ardeiul, dovlecelul. Cartofii se taie

24 voturi    8 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de curcan

Ciorba de curcan

Se pune carnea la fiert in 2-3 l de apa cu un praf de sare. Dupa primul clocot se spumeaza si apoi

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Borsuri si Ciorbe

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

4 voturi

Ingrediente

  • 1 kg carne miel(pulpa sau coaste miel)
  • 1 leg ceapa verde
  • 150 gr morcov
  • 50 gr ardei gras
  • 2 leg loboda rosie
  • 1500ml bors
  • sare
  • piper
  • leustean verde
  • ou 1 buc
  • 10 gr orez

Raporteaza reteta

Retete
de motosca mariana
Drob de miel

Drob de miel

Organele de miel se pun la fiert in apa rece cu sare.Se spumeaza si se continua fierberea pana ce

105 voturi    8 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Pachetele de pui cu sunca si cascaval

Pachetele de pui cu sunca si cascaval

Se transeaza pieptul de pui ca pentru un snitel dublu. Se bate usor apoi se aseaza deasupra pe o

2 voturi    4 comentarii
20 min
Fripturi
Salata cu macrou afumat

Salata cu macrou afumat

Macroul se curata de piele si oase. Se taie carnea cuburi. Cartofii se fierb in coaja. Se curata

6 voturi    2 comentarii
30 min
Salate cu peste
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba a la grec Ciorba a la grec

Carnea de pui, spalata si taiata in bucati, se pune la fiert in 5 litri de apa. Din cand in cand se spumeaza. .Se adauga ceapa taiata

94 voturi    11 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorbă de miel reţetă tradiţională Ciorbă de miel reţetă tradiţională

se tine carnea o jumatate de ora in apa rece ca sa iasa sangele, dupa care se spala cu apa calda. se pune la fiert , se aduna spuma

43 voturi    3 comentarii
1h 40 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de potroace sin tacamuri de curcan