autor:

Camelia Grosu

» » Borsuri si Ciorbe

Bors de pangasius

Autor: Camelia Grosu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 februarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Camelia Grosu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 februarie 2010

Ingrediente
-1kg pangasius, -ceapa, -morcovi (la mine a fost unul baban), -telina (potrivita), -ardei (eu am pasta de ardei pe care am uitat s-o pun in poza), -suc de rosii (pe care l-am uitat de pus in poza-m-am grabit), -orez (2-3 pumni-sau cat vreti), -bors (dupa cum vrea fiecare de acru-mie imi place acru si pun 1kg), -leustean (eu am uscat), -ulei

Dificultate: Redusa Timp: 1h 10 min

6 voturi

Mod de preparare

Se curata zarzavaturile. Ceapa se taie marunt, morcovul se da prin razatoarea mica, telina la fel si se pun toate la calit in ulei in oala in care se face ciorba. Cand se moaie fara sa se arda se adauga apa si se lasa sa mai fiarba 20 minute. Se pune apoi orezul si ardeiul pasta si se lasa 15 minute, dupa care se pune sucul de rosii si se lasa 10 minute. Daca nu aveti ardei pasta ardeii se pun la inceput la calit cu ceapa, morcovii si telina. Dupa ce a fiert si sucul de rosii se pune borsul,se lasa sa fiarba, iar cand a fiert se pune pestele taiat bucati. Pestele se lasa la fiert pana iese la suprafata. Se pune leusteanul si gata borsul.
Daca ti-a placut reteta noastra "Bors de pangasius" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba caleidoscop

Ciorba caleidoscop

Se spala si se curata toate legumele.Ceapa se lasa intreaga si dupa fierbere se arunca.Morcovii si

6 voturi    2 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe
Bors ardelenesc de pui cu smantana

Bors ardelenesc de pui cu smantana

Se pune carnea de pui la fiert in apa. Cand carnea de pui a fiert se pun legumele tocate marunt,iar

50 voturi    18 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 25 mai 2010

    O bunatate !

  • Alice85

    Alice85 (Chef de cuisine) , 23 februarie 2010

    Imi place ......arata bine.

Dificultate

Redusa

Timp

1h 10 min

6 voturi

Ingrediente

  • -1kg pangasius
  • -ceapa
  • -morcovi (la mine a fost unul baban)
  • -telina (potrivita)
  • -ardei (eu am pasta de ardei pe care am uitat s-o pun in poza)
  • -suc de rosii (pe care l-am uitat de pus in poza-m-am grabit)
  • -orez (2-3 pumni-sau cat vreti)
  • -bors (dupa cum vrea fiecare de acru-mie imi place acru si pun 1kg)
  • -leustean (eu am uscat)
  • -ulei

Raporteaza reteta

Retete
de Camelia Grosu
Gogosele umplute

Gogosele umplute

Apa, uleiul si sarea se dau in clocot, se iau de pe foc si se toarna faina dintr-o data toata batandu-se

13 voturi    7 comentarii
1h 45 min
Aluaturi si Foietaje
Chec din carne de porc

Chec din carne de porc

Se fierb 20 de minute ouale, le introducem apoi in apa rece, le curatam si le taiem in doua pe lung.

13 voturi    6 comentarii
45 min
Aperitive cu carne
Sos de carne

Sos de carne

Intr-o cratita se pune carnea, sucul de rosii, usturoiul curatat si taiat felii, mirodeniile, uleiul,

11 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Sosuri

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba de sfecla rosie Ciorba de sfecla rosie

Reteta propusa de mine este un bors moldoveneasc care se prepara destul de usor si se zice ca in anotimpul rece sfecla rosie ar trebui

22 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Borsuri si Ciorbe
Bors de fasole cu afumatura Bors de fasole cu afumatura

In primul rand afumatura portionata,se fierbe intr-un vas cu apa iar cand furculita intra usor in carne, se scoate fara sa fie aruncata

5 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de dovlecei cu perisoare