Ingrediente
Pentru 3l ciorba:, un piept de pui, un ou, 2 morcovi, un ardei gras rosu, un ardei gras verde, 2-3 cepe verzi, o ceasca orez, 2 linguri bulion, 3-4 linguri ulei, un cartof mai mare, patrunjel, cimbru,sare,piper, 0.5 l bors
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
13 voturi
Mod de preparare
Tocam carnea de pui impreuna cu un morcov si putin patrunjel.
O punem intr-un bol si adaugam peste ea un ou,
sare,piper , putin cimbru si un praf de boia dulce.
Ne udam mainile cu apa si modelam perisoarele.
Intr-un vas separat se pune borsul la fiert si se spumeaza. Dupa ce incepe sa fiarba ,adaugam perisoarele una cate una.
Se lasa sa fiarba aprox. 20minute.
Cand legumele si orezul din oala au fiert se adauga bulionul si borsul impreuna cu perisoarele.
Se potriveste gustul cu sare, piper, cimbru. Se mai fierbe 5-10min si se opreste focul.
Deasupra presaram patrunjelul tocat.
ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 08 mai 2010
Buna ciorbita de perisoare!
Mihaela11 (Chef de cuisine) , 08 mai 2010
Foarte aromat!
valentina ionita (Chef de cuisine) , 07 mai 2010
Un deliciu...
ana catalina focsa (Chef de cuisine) , 07 mai 2010
Arata superb ...sunt foarte bune cu carne de pui.Felicitari!