Punem apa pe foc cu putina sare. In ea adaugam uleiul, morcovul ,ardeii, cartoful taiate cuburi si ceapa rondele.Cand apa incepe sa fiarba adaugam orezul spalat bine.
Tocam carnea de pui impreuna cu un morcov si putin patrunjel.
O punem intr-un bol si adaugam peste ea un ou,
sare,piper , putin cimbru si un praf de boia dulce.
Ne udam mainile cu apa si modelam perisoarele.
Intr-un vas separat se pune borsul la fiert si se spumeaza. Dupa ce incepe sa fiarba ,adaugam perisoarele una cate una.
Se lasa sa fiarba aprox. 20minute.
Cand legumele si orezul din oala au fiert se adauga bulionul si borsul impreuna cu perisoarele.
Se potriveste gustul cu sare, piper, cimbru. Se mai fierbe 5-10min si se opreste focul.
Deasupra presaram patrunjelul tocat.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii