Autor:
ionela (Chef de cuisine)
Reteta postata pe: 12 august 2011
Ingrediente
2-cepe, 2-morcovii, 1 telina mica, 4-5 cartofi, 1 punga de soia boabe( inlocuim carnea)
Dificultate: Redusa | Timp: 1h 30 min
Mod de preparare
Se curata zarzavatul se pune 6l de apa la fiert cu putin ulei cand a dat apa in fiert se pune ceapacuratata si data pe razatoare la fier timp de 5 min.
Dupa ce a fiet ceapa 5 min se adauga si retul zarzavaturilor si se lasa la fiert.
antre timp preparam perisoarele : amestecam 1 pachet de soia ( dupa ce lam fiert bine)cu o ceapa data pe razatoare delicat cimbru marar si 4 linguri de faina.
Se pune 1 mana de orez la inmuiat al vom pune la sfarsit la fiert .
Dupa ce a fiet zarzavatul adaugam orezul si perisoarele si borsul .Pofta buna !
Daca ti-a placut reteta noastra "Bors de perisoare" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Curatam zarzavatul,il spalam,il taiem si apoi il punem in oala la fiert.Eu fac ciorba intr-o oala
7 voturi
1 comentariu
1h 30 min
Punem apa pe foc cu putina sare. In ea adaugam uleiul, morcovul ,ardeii, cartoful taiate cuburi si
13 voturi
7 comentarii
1h
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate