Bors de perisoare

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa
Bors de perisoare

Ingrediente

  • 2-cepe
  • 2-morcovii
  • 1 telina mica
  • 4-5 cartofi
  • 1 punga de soia boabe( inlocuim carnea)

Mod de preparare

Se curata zarzavatul se pune 6l de apa la fiert cu putin ulei cand a dat apa in fiert se pune ceapacuratata si data pe razatoare la fier timp de 5 min.

Dupa ce a fiet ceapa 5 min se adauga si retul zarzavaturilor si se lasa la fiert.

antre timp preparam perisoarele : amestecam 1 pachet de soia ( dupa ce lam fiert bine)cu o ceapa data pe razatoare delicat cimbru marar si 4 linguri de faina.

Se pune 1 mana de orez la inmuiat al vom pune la sfarsit la fiert .

Dupa ce a fiet zarzavatul adaugam orezul si perisoarele si borsul .Pofta buna !

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu foi de napolitana

Prajitura cu foi de napolitana

Reteta de prajitura cu foi de napolitana. Cum prepari prajitura cu foi de napolitana reteta simpla, rapida, fara coacere.

Prajitura cu foi de napolitana
Ciorba de perisoare

Ciorba de perisoare

Ciorba de perisoare
Musaca de toamna

Musaca de toamna

Se indeparteaza cotorul la vinete, se spala, se sterg si se taie pe lung, in feliii groase de 1 cm.

Musaca de toamna
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor