autor:

ionela

» » Borsuri si Ciorbe

Bors de perisoare

Autor: ionela (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 12 august 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ionela (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 12 august 2011

Ingrediente
2-cepe, 2-morcovii, 1 telina mica, 4-5 cartofi, 1 punga de soia boabe( inlocuim carnea)

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

2 voturi

Mod de preparare

Se curata zarzavatul se pune 6l de apa la fiert cu putin ulei cand a dat apa in fiert se pune ceapacuratata si data pe razatoare la fier timp de 5 min.
Dupa ce a fiet ceapa 5 min se adauga si retul zarzavaturilor si se lasa la fiert.
antre timp preparam perisoarele : amestecam 1 pachet de soia ( dupa ce lam fiert bine)cu o ceapa data pe razatoare delicat cimbru marar si 4 linguri de faina.
Se pune 1 mana de orez la inmuiat al vom pune la sfarsit la fiert .
Dupa ce a fiet zarzavatul adaugam orezul si perisoarele si borsul .Pofta buna !
Daca ti-a placut reteta noastra "Bors de perisoare" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Bors cu perisoare de somon

Bors cu perisoare de somon

Eu am pus la treaba cookerul de la Philips, m-am obisnuit sa gatesc la el. Curatam si spalam legumele. Pestele

2 voturi    0 comentarii
1h
Supe de carne
Bors de perisoare

Bors de perisoare

Se curata toate legumele si zarzavaturile si se spala.Morcovii se rad pe razatoarea cu gauri mari,

35 voturi    12 comentarii
1h 15 min
Borsuri si Ciorbe

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T830E

- 15 %
289.99 lei
246.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

2 voturi

Ingrediente

  • 2-cepe
  • 2-morcovii
  • 1 telina mica
  • 4-5 cartofi
  • 1 punga de soia boabe( inlocuim carnea)

Raporteaza reteta

Retete
de ionela
Zacusca

Zacusca

Se coc vinetele si se curata ( eu le-em copt in cuptor au iesit super). Se pune intr-o tigaie ceapa

2 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorbă de miel reţetă tradiţională Ciorbă de miel reţetă tradiţională

se tine carnea o jumatate de ora in apa rece ca sa iasa sangele, dupa care se spala cu apa calda. se pune la fiert , se aduna spuma

42 voturi    3 comentarii
1h 40 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorbă de miel reţetă Ciorbă de miel reţetă

Carnea de miel se pune într-o oală cu doi litri de apă rece şi se lasă la o parte 15 minute, ca să se dizolve substanţele

2 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Borsuri si Ciorbe
Bors de fasole cu afumatura