Ingrediente
½ kg carne de vitel, 2 oua, o felie franzela, 3 cepe, 3 legaturi de verdeata, piper, sare, 1 litru bors, 1 morcov, 1 patrunjel, 1 telina mica
Dificultate: Medie | Timp: 1h 20 min
1 vot
autor:
Prima pagina » Retete Culinare » Borsuri si Ciorbe
Ingrediente
½ kg carne de vitel, 2 oua, o felie franzela, 3 cepe, 3 legaturi de verdeata, piper, sare, 1 litru bors, 1 morcov, 1 patrunjel, 1 telina mica
Dificultate: Medie | Timp: 1h 20 min
1 vot
Medie
1h 20 min
1 vot
lumi (Chef de cuisine)
Incearca sa adaugi la perisoare gris ;vor iesi pufoase si nu se vor sfarama Pentru o aroma deosebita adauga si cibru in zeama !
lumi (Chef de cuisine) , 18 noiembrie 2009
Incearca sa adaugi la perisoare gris ;vor iesi pufoase si nu se vor sfarama Pentru o aroma deosebita adauga si cibru in zeama !