Se fierb legumele in 1 ½ litru apa cu sare. Intre
timp, se da carnea impreuna cu ceapa prin masina de tocat. Se amesteca
cu oul, orezul, sarea, piperul si verdeata. Se fac
perisoare cu mina uda si se pun la fiert in oala cu
zarzavat. Dupa ½ ora se adauga borsul clocotit si
verdeata taiata marunt. Borsul se poate drege cu
smintina si un galbenus.
Se rupe conopida buchetele si se pune la fiert in apa cu sare timp de 5 minute.
Pasta primavera conopida, rosii cherry si baby spanacReteta de negresa pufoasa de post. Negresa pufoasa de post reteta simpla si delicioasa. Reteta de negresa cu gem. Negresa de...
Negresa pufoasa de postRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii