Reteta pentru 6 portii.
Se toaca ceapa marunt, la fel ardeii si morcovii. Cartofii si (eventual) telina se taie cubulete.
Se caleste ceapa in ulei, apoi se adauga morcovii, ardeii si telina.
Cartofii se fierb separat impreuna cu sare in 1,5 litri de apa. Se adauga legumele calite anterior si pestele.
Cand cartofii sunt aproape fierti se adauga pestele.
Cand cartofii sunt fierti se adauga rosiile si se lasa cateva minute sa clocoteasca. Se adauga borsul dupa gust (pentru cei care nu au la dispozitie bors, pot adauga sucul de la castravetii cornichon murati - dau un gust aparte sau lamaie).
La final se adauga leustean, busuioc, patrunjel si se pipereaza dupa gust.
Pofta buna!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii