Intr-o oala punem apa sa fiarba. Cand incepe sa clocoteasca dam focul la minim.
Intre timp pregatim pestele. Il curatam, il spalam si il portionam. Punem pestele sa fiarba la foc mic timp de 15 minute. Il scoatem si il dam de-o parte iar apa in care a fiert se strecoara.
Legumele si radacinoasele se curata, se spala si le taiem in cubulete mici. Le punem sa fiarba in apa in care a fiert si pestele.
Cand sunt aproape gata asezonam cu sare si piper dupa gust si adaugam si uleiul. Lasam sa dea un clocot si acrim cu bors de putina dupa gust.
Mai lasam sa dea cateva clocote si oprim focul.Adaugam cu grija pestele in bors.
Servim cu patrunjel verde tocat.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii