Pestele se taie in bucati potrivit de mari. Zarzavatul (morcovul,telina) se da prin razatoare si impreuna cu ceapa, se caleste cu 2-3 linguri de ulei 2 minute, apoi se stinge cu 1/2 l apa fierbinte si se lasa sa fiarba bine. Se adauga ardeii taiati in felii subtiri si rosiile taiate cubulete. Ciorba se acreste imediat cu bors proaspat de putina si se sareaza, completand lichidul cu apa, ca ciorba sa nu fie prea deasa.
Cand clocoteste ciorba, se adauga bucatile de peste impreuna cu capul si se fierb circa 20-30 minute, pana cand se moaie.
Se ia de pe foc si se aromeaza cu leustean si patrunjel.
Ceapa se taie marunt, iar morcovul se da prin razatoarea cu ochiuri mici.
Sarmale cu varza dulce in vas de lutRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii