autor:

elena

» » Borsuri si Ciorbe

BORS DE PESTE

Autor: elena (Bucatar sef)   
    Reteta postata pe: 20 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: elena (Bucatar sef)   
Reteta postata pe: 20 martie 2009

Ingrediente
- un peste mare, - 2 bucati peste caras, - 1 l bors, - 2 cepe, - 2,3 morcovi, - 2 ardei, - 3,4 cartofi, - 3 rosii, - 30 g orez, - 1 telina, - 1 radacina patrunjel, - 1 radacina pastarnac, - patrunjel verde, - frunze de leustean

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Cureti de coaja radacina de patrunjel, radacina de pastarnac, telina, cepele, morcovii si ardeii grasi.Ii speli si ii tai marunt. Cureti pestele de solzi, scoti maruntaiele, dupa care ii speli foarte bine.
Toci carasul marunt si il pui intr-o oala la fiert impreuna cu toate legumele. Dupa ce au fiert bine, le strecori prin sita si apoi le pasezi.
Amesteci piureul de legume cu zeama in care a fiert si in care pui cartofii curatati, spalati si taiati cubulete si rosiile curatate de pielite si seminte.
Le dai in fiert si inainte de a fi gata, adaugi pestele mare taiat bucati, borsul fiert si orezul, fiecare fiert separat si frunze de patrunjel verde. Borsul se poate servi cu mamaliguta si mujdei.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "BORS DE PESTE" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Bors de peste

Bors de peste

In oala cu ulei si 1pahar cu apa,se pune ceapa tocata marunt,radacinoasele date pe razatoare iar

3 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
Bors de peste

Bors de peste

Pestele se taie in bucati potrivit de mari. Zarzavatul (morcovul,telina) se da prin razatoare si

0 voturi    0 comentarii
50 min
Borsuri si Ciorbe

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • - un peste mare
  • - 2 bucati peste caras
  • - 1 l bors
  • - 2 cepe
  • - 2,3 morcovi
  • - 2 ardei
  • - 3,4 cartofi
  • - 3 rosii
  • - 30 g orez
  • - 1 telina
  • - 1 radacina patrunjel
  • - 1 radacina pastarnac
  • - patrunjel verde
  • - frunze de leustean

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba de sfecla rosie Ciorba de sfecla rosie

Reteta propusa de mine este un bors moldoveneasc care se prepara destul de usor si se zice ca in anotimpul rece sfecla rosie ar trebui

22 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Borsuri si Ciorbe
Bors de fasole cu afumatura Bors de fasole cu afumatura

In primul rand afumatura portionata,se fierbe intr-un vas cu apa iar cand furculita intra usor in carne, se scoate fara sa fie aruncata

5 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de Pui Aurie