autor:

elena

» » Borsuri si Ciorbe

BORS DE PESTE

Autor: elena (Bucatar)   
    Reteta postata pe: 20 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: elena (Bucatar)   
Reteta postata pe: 20 martie 2009

Ingrediente
- un peste mare, - 2 bucati peste caras, - 1 l bors, - 2 cepe, - 2,3 morcovi, - 2 ardei, - 3,4 cartofi, - 3 rosii, - 30 g orez, - 1 telina, - 1 radacina patrunjel, - 1 radacina pastarnac, - patrunjel verde, - frunze de leustean

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Cureti de coaja radacina de patrunjel, radacina de pastarnac, telina, cepele, morcovii si ardeii grasi.Ii speli si ii tai marunt. Cureti pestele de solzi, scoti maruntaiele, dupa care ii speli foarte bine.
Toci carasul marunt si il pui intr-o oala la fiert impreuna cu toate legumele. Dupa ce au fiert bine, le strecori prin sita si apoi le pasezi.
Amesteci piureul de legume cu zeama in care a fiert si in care pui cartofii curatati, spalati si taiati cubulete si rosiile curatate de pielite si seminte.
Le dai in fiert si inainte de a fi gata, adaugi pestele mare taiat bucati, borsul fiert si orezul, fiecare fiert separat si frunze de patrunjel verde. Borsul se poate servi cu mamaliguta si mujdei.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "BORS DE PESTE" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Bors de peste

Bors de peste

In oala cu ulei si 1pahar cu apa,se pune ceapa tocata marunt,radacinoasele date pe razatoare iar

3 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
Bors de peste

Bors de peste

Se curata si spala zarzavatul, apoi ceapa se taie marunt, la fel si celalalt zarzavat, apoi se pun

0 voturi    0 comentarii
50 min
Retete de Pasti

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T820E

- 20 %
269.99 lei
215.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • - un peste mare
  • - 2 bucati peste caras
  • - 1 l bors
  • - 2 cepe
  • - 2,3 morcovi
  • - 2 ardei
  • - 3,4 cartofi
  • - 3 rosii
  • - 30 g orez
  • - 1 telina
  • - 1 radacina patrunjel
  • - 1 radacina pastarnac
  • - patrunjel verde
  • - frunze de leustean

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba a la grec Ciorba a la grec

Carnea de pui, spalata si taiata in bucati, se pune la fiert in 5 litri de apa. Din cand in cand se spumeaza. .Se adauga ceapa taiata

94 voturi    11 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorbă de miel reţetă tradiţională Ciorbă de miel reţetă tradiţională

se tine carnea o jumatate de ora in apa rece ca sa iasa sangele, dupa care se spala cu apa calda. se pune la fiert , se aduna spuma

43 voturi    3 comentarii
1h 40 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de legume cu carne de vita