autor:

Fara foto

» » Borsuri si Ciorbe

Bors de peste

Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 22 aprilie 2009

Ingrediente
1 kg crap, 1 l apa, 500 ml bors, zarzavat pentru supa, 30 gr orez, sare, piper, leustean

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Se pune la fiert intr-o oala cu apa zarzavatul de supa tocatmarunt impreuna cu oerzul spala si curatat. Cind zarzavatul este fiert se pun bucatile de rap. Dupa citeva clocote se aduga borsul clocotit. Se potriveste de sare si piper. Cind se serveste , se pune in castro verdeata tocata foarte fin.
Daca ti-a placut reteta noastra "Bors de peste" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Bors de peste manastiresc

Bors de peste manastiresc

Mai intai pregatim legumele: ardeiul rosu si galben il spalam si il taiem cubulete. Ceapa o curatam,

2 voturi    3 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe
bors de peste(somon) 10 portii

bors de peste(somon) 10 portii

Se scot urechile la peste se spala bine si punem la fiert in apa rece,luam spuma si fierbem la foc

3 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Borsuri si Ciorbe

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 1 kg crap
  • 1 l apa
  • 500 ml bors
  • zarzavat pentru supa
  • 30 gr orez
  • sare
  • piper
  • leustean

Raporteaza reteta

Retete
de nedelcu cristina
Creveti cu orez

Creveti cu orez

Se lasa crevetii sa se decongeleze. Se incinge uleiul intr-un wok. Se adauga ceapa rosie, legumele

9 voturi    6 comentarii
15 min
Retete vegetariene
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba de sfecla rosie Ciorba de sfecla rosie

Reteta propusa de mine este un bors moldoveneasc care se prepara destul de usor si se zice ca in anotimpul rece sfecla rosie ar trebui

22 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Borsuri si Ciorbe
Bors de fasole cu afumatura Bors de fasole cu afumatura

In primul rand afumatura portionata,se fierbe intr-un vas cu apa iar cand furculita intra usor in carne, se scoate fara sa fie aruncata

5 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de stevie cu omleta