autor:

autor

» » Borsuri si Ciorbe

Bors de peste cu leustean

    Reteta postata pe: 18 martie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
1 ½ litri apa, 6 bucati peste, 1 morcov, 1 buc, radacina patrunjel, 2 cepe, sare, 2-3 cesti bors, 4-5 rosii sau 200 ml bulion, patrunjel verde, leustean

Dificultate: Medie Timp: 1h

102 voturi

Mod de preparare

Se fierbe zarzavatul taiat fire lungi si ceapa taiata marunt, in apa cu sare. Se adauga borsul, dupa ce zarzavatul este bine fiert, apoi bucatile de peste, care mai intii au fost frecate cu sare. Se fierbe la foc potrivit, sa nu se sfarime pestele. Se mai adauga felii de rosii sau bulion. Se poate servi rece sau cald, dupa gust, cu patrunjel si leustean. Se poate adauga si o cescuta de orez, care se fierbe o data cu zarzavatul
Se poate prepara si fara zarzavat
Daca ti-a placut reteta noastra "Bors de peste cu leustean" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Bors de peste cu leustean

Bors de peste cu leustean

Morcovii, ceapa ardeiul si rosia se calesc putin in ulei, se adauga apoi albiturile de zarzavat,

8 voturi    2 comentarii
30 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba cu afumatura acrita cu prune verzi

Ciorba cu afumatura acrita cu prune verzi

Intr-o oala puneti la fiert in 3 litri de apa cu putina sare costita, dovlecelul si cartoful taiate

11 voturi    8 comentarii
1h 20 min
Borsuri si Ciorbe

Recomandari pentru tine si casa ta

Ultra Sonic Steam

- 15 %
799.99 lei
679.99 lei

Perie cu aer cald 600W

- 25 %
279.99 lei
209.99 lei

Ondulator Easy Curl

- 15 %
179.99 lei
152.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Dan Pascal , 12 octombrie 2014

    foarte bun...

  • Talida Daniela_Ionescu

    Talida Daniela_Ionescu (Bucatar) , 16 august 2013

    Lam facut e super......

  • Fara foto

    Talida Daniela Ionescu , 05 august 2013

    E super borsul....

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 27 martie 2010

      E super borsul tau !

    • Fara foto

      pescaru , 21 octombrie 2009

      azi am facut bors de peste ,stiuca platica crap ,rosioara

    • Fara foto

      vichilu marina , 04 august 2009

      O reteta foarte simpla, ieftina si bineanteles foarte, foarte gustoasa !! O recomand cu placere si incredere tuturor!!!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h

102 voturi

Ingrediente

  • 1 ½ litri apa
  • 6 bucati peste
  • 1 morcov
  • 1 buc
  • radacina patrunjel
  • 2 cepe
  • sare
  • 2-3 cesti bors
  • 4-5 rosii sau 200 ml bulion
  • patrunjel verde
  • leustean

Raporteaza reteta

Retete
de Madgirl Madgirl
Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Intr-o oala de 3l (de preferat teflonata) se pun carnatii taiati felii cat de subtiri posibil. Se

104 voturi    19 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe
Cotlete St. Prex (vitel)

Cotlete St. Prex (vitel)

Cotletele se bat usor, se pipereaza si se stropesc cu zeama de lamaie dupa care se dau prin faina,

4 voturi    3 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

61 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive

Talida Daniela_Ionescu (Bucatar)

Lam facut e super......

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorbă de miel reţetă tradiţională Ciorbă de miel reţetă tradiţională

se tine carnea o jumatate de ora in apa rece ca sa iasa sangele, dupa care se spala cu apa calda. se pune la fiert , se aduna spuma

42 voturi    3 comentarii
1h 40 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorbă de miel reţetă Ciorbă de miel reţetă

Carnea de miel se pune într-o oală cu doi litri de apă rece şi se lasă la o parte 15 minute, ca să se dizolve substanţele

2 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Borsuri si Ciorbe
Supa de mazare uscata