autor:

autor

» » Borsuri si Ciorbe

Bors de peste cu leustean

    Reteta postata pe: 18 martie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
1 ½ litri apa, 6 bucati peste, 1 morcov, 1 buc, radacina patrunjel, 2 cepe, sare, 2-3 cesti bors, 4-5 rosii sau 200 ml bulion, patrunjel verde, leustean

Dificultate: Medie Timp: 1h

102 voturi

Mod de preparare

Se fierbe zarzavatul taiat fire lungi si ceapa taiata marunt, in apa cu sare. Se adauga borsul, dupa ce zarzavatul este bine fiert, apoi bucatile de peste, care mai intii au fost frecate cu sare. Se fierbe la foc potrivit, sa nu se sfarime pestele. Se mai adauga felii de rosii sau bulion. Se poate servi rece sau cald, dupa gust, cu patrunjel si leustean. Se poate adauga si o cescuta de orez, care se fierbe o data cu zarzavatul
Se poate prepara si fara zarzavat
Daca ti-a placut reteta noastra "Bors de peste cu leustean" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Bors de peste cu leustean

Bors de peste cu leustean

Morcovii, ceapa ardeiul si rosia se calesc putin in ulei, se adauga apoi albiturile de zarzavat,

8 voturi    2 comentarii
30 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de burta

Ciorba de burta

Daca folositi burta proaspata ,aceasta se spala,se curata bine de grasime,de pielite si se freaca

47 voturi    8 comentarii
2h 50 min
Borsuri si Ciorbe

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Dan Pascal , 12 octombrie 2014

    foarte bun...

  • Talida Daniela_Ionescu

    Talida Daniela_Ionescu (Bucatar) , 16 august 2013

    Lam facut e super......

  • Fara foto

    Talida Daniela Ionescu , 05 august 2013

    E super borsul....

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 27 martie 2010

      E super borsul tau !

    • Fara foto

      pescaru , 21 octombrie 2009

      azi am facut bors de peste ,stiuca platica crap ,rosioara

    • Fara foto

      vichilu marina , 04 august 2009

      O reteta foarte simpla, ieftina si bineanteles foarte, foarte gustoasa !! O recomand cu placere si incredere tuturor!!!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h

102 voturi

Ingrediente

  • 1 ½ litri apa
  • 6 bucati peste
  • 1 morcov
  • 1 buc
  • radacina patrunjel
  • 2 cepe
  • sare
  • 2-3 cesti bors
  • 4-5 rosii sau 200 ml bulion
  • patrunjel verde
  • leustean

Raporteaza reteta

Retete
de Madgirl Madgirl
Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Intr-o oala de 3l (de preferat teflonata) se pun carnatii taiati felii cat de subtiri posibil. Se

100 voturi    17 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe
Cotlete St. Prex (vitel)

Cotlete St. Prex (vitel)

Cotletele se bat usor, se pipereaza si se stropesc cu zeama de lamaie dupa care se dau prin faina,

4 voturi    3 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

60 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive

Talida Daniela_Ionescu (Bucatar)

Lam facut e super......

Adauga reteta
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba de sfecla rosie Ciorba de sfecla rosie

Reteta propusa de mine este un bors moldoveneasc care se prepara destul de usor si se zice ca in anotimpul rece sfecla rosie ar trebui

22 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Borsuri si Ciorbe
Bors de fasole cu afumatura Bors de fasole cu afumatura

In primul rand afumatura portionata,se fierbe intr-un vas cu apa iar cand furculita intra usor in carne, se scoate fara sa fie aruncata

5 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Borsuri si Ciorbe
CIORBA DE VITA DE VARA