Reteta postata pe: 25 iunie 2008
Ingrediente
1,5 kg peste(crap, somon, peste marunt), 2-3 cepe, 1 ardei gras, 3 rosii, sare, 1 litru bors sau zeama de varza, 1 legatura leustean
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
Mod de preparare
Se pune intr-o oala zarzavatul taiat marunt (ceapa, ardeiul, rosiile), sare si se fierb cu 3 cani de apa 30 min. Se adauga borsul. Dupa ce a inceput sa fiarba, se adauga bucatelele de peste si se mai fierbe 15 min.
Se opreste focul, se adauga leusteanul taiat marunt.
Se serveste cu mamaliga vartoasa.
Daca ti-a placut reteta noastra "bors de peste dobrogean" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Oasele de porc se tin in apa rece,se oparesc,se spala si se pun la fiert la foc mic.
Tocam telina,patrunjelul,pastarnacul,morcovul
3 voturi
0 comentarii
3h 15 min
In primul rand, punem apa intr-o cratita, in care gatiti ciorba, apoi ne ocupam de perisoare. Condimentam
3 voturi
0 comentarii
1h 20 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentata de: Sidy