Reteta postata pe: 09 ianuarie 2010
Ingrediente
2capatani peste, 2morcovi mari ,1telina medie,2cepe,2buc. ardei gras,2rosii,sare ,delicat,bors leustean.
Dificultate: Medie | Timp: 1h 30 min
Mod de preparare
Se scot urechile la peste se spala bine si punem la fiert in apa rece,luam spuma si fierbem la foc mic.
Dupa ce a fiert il scaotem intr-un vas si alegem carnea,zeama o strecuram apoi adaugam legumele .Cand au fiert pe jumatate se pune orezul si rosiile ,dupa 15 min. punem borsul si leusteanul.
pofta buna
Daca ti-a placut reteta noastra "bors de peste(somon) 10 portii" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Oasele de porc se tin in apa rece,se oparesc,se spala si se pun la fiert la foc mic.
Tocam telina,patrunjelul,pastarnacul,morcovul
3 voturi
0 comentarii
3h 15 min
In primul rand, punem apa intr-o cratita, in care gatiti ciorba, apoi ne ocupam de perisoare. Condimentam
3 voturi
0 comentarii
1h 20 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate