autor:

mariana scarlat

» » Borsuri si Ciorbe

Bors de pui

Autor: mariana scarlat (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 29 septembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: mariana scarlat (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 29 septembrie 2009

Ingrediente
1 pui tanar, 2l apa, bors(dupa gust), 1 patrunjel, 1 morcov, 1 ceapa, 2 rosii, 2 linguri orez, marar si patrunjel tocat, 1 ou, sare

Dificultate: Redusa Timp: 55 min

0 voturi

Mod de preparare

Morcovul, patrunjelul si ceapa taiate ca fideaua, se pun la fiert cu apa. Cand zarzavatul e fiert pe jumatate(cam 20 min dupa ce incepe sa clocoteasca), se adauga puiul taiat bucati si maruntaiele lui, sarea, orezul spalat si rosiile fara pielita si seminte taiate bucati. Se spumeaza, se adauga borsul fiert si strecurat(cantitatea dupa gust). Cand bucatie de pui sunt fierte se adauga verdeata. Se serveste dres cu un ou batut.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Bors de pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Bors de pui

Bors de pui

Se curata si se spala legumele. Carnea se spala si se transaza ( eu i-am dat pielita jos). Ceapa

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Borsuri si Ciorbe
Bors  de iarna cu carne de pui

Bors de iarna cu carne de pui

Se spala bine carnea si se pune in apa rece la fiert. Se spumuieste bine. Intr-o tigaie se pune

7 voturi    4 comentarii
1h 15 min
Borsuri si Ciorbe

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • flori de piatra

    flori de piatra (Chef de cuisine) , 30 septembrie 2009

    F. bun...

Dificultate

Redusa

Timp

55 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1 pui tanar
  • 2l apa
  • bors(dupa gust)
  • 1 patrunjel
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 2 rosii
  • 2 linguri orez
  • marar si patrunjel tocat
  • 1 ou
  • sare

Raporteaza reteta

Retete
de mariana scarlat
Figaro Dobroiu

Figaro Dobroiu

Se freacă margarina cu 1/4kg de zahăr şi se adaugă treptat 5 gălbenuşuri şi un ou întreg.

6 voturi    1 comentariu
45 min
Prajituri
Pr�jitura chinezeasc�

Pr�jitura chinezeasc�

Blatul Se freacă untul cu 200g de zahăr,se adaugă nucile măcinate, făina cu praful de copt

3 voturi    12 comentarii
40 min
Prajituri
Prajitură cu marmeladă de caise

Prajitură cu marmeladă de caise

Se freacă puţin gălbenuăurile cu zahărul şi se adaugă smântâna, vanilia şi bicarbonatul,

1 vot    5 comentarii
45 min
Prajituri
flori de piatra

flori de piatra (Chef de cuisine)

F. bun...

Adauga reteta
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba de sfecla rosie Ciorba de sfecla rosie

Reteta propusa de mine este un bors moldoveneasc care se prepara destul de usor si se zice ca in anotimpul rece sfecla rosie ar trebui

22 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Borsuri si Ciorbe
Bors de fasole cu afumatura Bors de fasole cu afumatura

In primul rand afumatura portionata,se fierbe intr-un vas cu apa iar cand furculita intra usor in carne, se scoate fara sa fie aruncata

5 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Borsuri si Ciorbe
ciorba de legume cu perisoare