Morcovul, patrunjelul si ceapa taiate ca fideaua, se pun la fiert cu apa. Cand zarzavatul e fiert pe jumatate(cam 20 min dupa ce incepe sa clocoteasca), se adauga puiul taiat bucati si maruntaiele lui, sarea, orezul spalat si rosiile fara pielita si seminte taiate bucati. Se spumeaza, se adauga borsul fiert si strecurat(cantitatea dupa gust). Cand bucatie de pui sunt fierte se adauga verdeata. Se serveste dres cu un ou batut.
Pofta buna!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii