Ingrediente
- carne de pui de casa, - 2 morcovi, - un pastarnac, - un patrunjel radacina, - telina, - ardei rosu, - 2 lg rosii cubulete, - o ceapa sau partea alba de la un praz, - bors pliculet ( de preferat cel facut acasa), - sare, vegeta
Dificultate: Redusa | Timp: 4h
3 voturi
Mod de preparare
Taietei de casa i-am pus la fiert in alta oala cu apa( cand apa fierbe, se pun taietei, se lasa 10 min sa fiarba la foc mare, dupa care se ia oala de pe foc, si se mai lasa inca 10 min cu capac), dupa cele 20 min, i-am strecurat.
Dupa ce ciorba a fost gata, am adaugat taietei strecurati.
Taietei nu i-am fiert in ciorba, pentru ca schimba gustul ciorbei si aspectul.
Mirabela , 27 aprilie 2010
Am modificat, dar vad ca nu au schimbat ei..imi pare rau:(..o sa mai incerc inca o data. Multumesc
Adina , 27 aprilie 2010
O ciorbita tare buna si sanatoasa!
Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 27 aprilie 2010
foarte bun!!!mai ales cu pui de casa,yummy!
burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 27 aprilie 2010
Foarte bun, tare gustos!
lucica mihaila (Chef de cuisine) , 26 aprilie 2010
Mirabela - poti sa modifici reteta daca ai uitat ceva. Nu este nici o problema. Sa adaugi si taiteii in reteta ca nu reiese din context ca ar trebui si taitei. Am vazut numai in poze. Altfel ciorbita ta este foarte gustoasa si arata bine. Felicitari!
valentina ionita (Chef de cuisine) , 26 aprilie 2010
Bun,bun,bun...
Mirabela (Chef de cuisine) , 26 aprilie 2010
Nu-i nimic :). Mai explic inca o data, gatesc de foarte multi ani, si nevoia m-a invatat sa gatesc bine si repede. Pentru inceput am pus carnea la fiert, la foc mic. Cand carnea a fost aproape fiarta (am gustat-o), am strecurat zeama (supa), n-am mai spumat-o. Apoi am pus-o din nou la fiert, am pus si legumele, taiate cubulete, si sare. Cand au fost fierte si legumele si carnea( carnea e fiarta bine, cand cade de pe oase), am adaugat borsul, aici dupa gustul fiecaruia, de cat de acra o vrea. O mai lasam sa dea cateva clocote. Am mai pus sare si vegeta dupa gust. Taietei de casa i-am pus la fiert in alta oala cu apa( cand apa fierbe, se pun taietei, se lasa 10 min sa fiarba la foc mare, dupa care se ia oala de pe foc, si se mai lasa inca 10 min cu capac), dupa cele 20 min, i-am strecurat. Dupa ce ciorba a fost gata, am adaugat taietei strecurati. Taietei nu i-am fiert in ciorba, pentru ca schimba gustul ciorbei si aspectul.
ana catalina focsa (Chef de cuisine) , 26 aprilie 2010
Nu prea am inteles modul de preparare...in poza arata foarte bine!