Bors de pui

Timp pregatire
240 minute
Complexitate
redusa
Bors de pui

Ingrediente

  • - carne de pui de casa
  • - 2 morcovi
  • - un pastarnac
  • - un patrunjel radacina
  • - telina
  • - ardei rosu
  • - 2 lg rosii cubulete
  • - o ceapa sau partea alba de la un praz
  • - bors pliculet ( de preferat cel facut acasa)
  • - sare, vegeta
  • -

Mod de preparare

Pentru inceput punem carnea la fiert, la foc mic (la foc tare se tulbura), fiind carne de pui de casa trebuia fiarta cateva ore. Cand carnea ii aproape fiarta, se strecoara supa, si se pune din nou la fiert carnea, legumele si sare. Carnea e fiarta cand cade de pe oase. Cand sunt fierte si legumele, se pune borsul, in functie de cat de acra doriti. Dupa gust, mai punem sare si vegeta.

Taietei de casa i-am pus la fiert in alta oala cu apa( cand apa fierbe, se pun taietei, se lasa 10 min sa fiarba la foc mare, dupa care se ia oala de pe foc, si se mai lasa inca 10 min cu capac), dupa cele 20 min, i-am strecurat.

Dupa ce ciorba a fost gata, am adaugat taietei strecurati.

Taietei nu i-am fiert in ciorba, pentru ca schimba gustul ciorbei si aspectul.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu foi de napolitana

Prajitura cu foi de napolitana

Reteta de prajitura cu foi de napolitana. Cum prepari prajitura cu foi de napolitana reteta simpla, rapida, fara coacere.

Prajitura cu foi de napolitana
Ciorba de perisoare

Ciorba de perisoare

Ciorba de perisoare
Musaca de toamna

Musaca de toamna

Se indeparteaza cotorul la vinete, se spala, se sterg si se taie pe lung, in feliii groase de 1 cm.

Musaca de toamna
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor