Se curata si se spala legumele. Carnea se spala si se transaza ( eu i-am dat pielita jos).
Ceapa se taie marunt. Morcovul, patrunjelul si pastarnacul se dau prin razatoare, iar ardeiul se taie cubulete mici.
Se pun toate la calit in putin ulei (eu am folosit ulei de masline), se adauga carnea, se lasa si ea putin impreuna cu legumele, dupa care se adauga apa. Se lasa la fiert. Cand carnea este aproape gata, se pune orezul. Se mai lasa 15 minute sa fierba, dupa care se adauga borsul dupa gust. Se adauga sare si piper dupa gust. La sfarsit, se toaca verdeata marunt si se presara deasupra.
Se serveste cu smantana!
Pofta buna!
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postReteta de cornuri pufoase cu gem. Cornuri pufoase cu gem reteta simpla. Cornuri cu gem reteta. Reteta de cornuri pufoase....
Cornuri pufoase cu gemReteta de mancare de fasole boabe. Mancare de fasole boabe reteta de post. Retetea de iahnie de fasole boabe. Reteta simpla...
Mancare de fasole boabeRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii