autor:

Vacariu_Fabiana

» » Borsuri si Ciorbe

Bors de pui

Autor: Vacariu_Fabiana (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 04 martie 2014

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Vacariu_Fabiana (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 04 martie 2014

Ingrediente
2 morcovi potriviti, 1 bucata patrunjel radacina, 1 bucata pastarnac, jumatate ardei rosu (optional), tacamuri de pui, 300 ml bors (puteti pune mai mult sau mai putin), 200 gr orez, ulei pentru calit, verdeata (optional), apa, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

Se curata si se spala legumele. Carnea se spala si se transaza ( eu i-am dat pielita jos).



Ceapa se taie marunt. Morcovul, patrunjelul si pastarnacul se dau prin razatoare, iar ardeiul se taie cubulete mici.



Se pun toate la calit in putin ulei (eu am folosit ulei de masline), se adauga carnea, se lasa si ea putin impreuna cu legumele, dupa care se adauga apa. Se lasa la fiert. Cand carnea este aproape gata, se pune orezul. Se mai lasa 15 minute sa fierba, dupa care se adauga borsul dupa gust. Se adauga sare si piper dupa gust. La sfarsit, se toaca verdeata marunt si se presara deasupra.



Se serveste cu smantana!



Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Bors de pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Bors de pui

Bors de pui

1. Se spala pieptul de pui si se pune la fiert intr-un litru de apa cu o lingurita de sare. Se ia

5 voturi    12 comentarii
1h 20 min
Borsuri si Ciorbe
BORS TARANESC DE PUI

BORS TARANESC DE PUI

Se spala puiul se portioneaza si se pune la fiert.Legumele se taie cubulete si se pun la calit in

9 voturi    7 comentarii
5h
Borsuri si Ciorbe
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Storcator citrice

- 25 %
199.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

  • 2 morcovi potriviti
  • 1 bucata patrunjel radacina
  • 1 bucata pastarnac
  • jumatate ardei rosu (optional)
  • tacamuri de pui
  • 300 ml bors (puteti pune mai mult sau mai putin)
  • 200 gr orez
  • ulei pentru calit
  • verdeata (optional)
  • apa
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de Vacariu_Fabiana
Ciuperci champignon la cuptor

Ciuperci champignon la cuptor

Se spala ciupercile, se inlatura cozile si se curata primul invelis. Muschiuletul, cascavalul

15 voturi    9 comentarii
1h
Aperitive
Prajitura Panda

Prajitura Panda

Se bat spuma albusurile de la oua, impreuna cu sarea pana se intaresc putin, treptat se adauga zaharul

2 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Prajituri
Negresa de post

Negresa de post

Intr-un bol se pune faina, dupa care se adauga cacaua, uleiul, dulceata/gemul ( dupa preferinta eu

3 voturi    0 comentarii
40 min
Retete de post
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba de sfecla rosie Ciorba de sfecla rosie

Reteta propusa de mine este un bors moldoveneasc care se prepara destul de usor si se zice ca in anotimpul rece sfecla rosie ar trebui

23 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Borsuri si Ciorbe
Bors de fasole cu afumatura Bors de fasole cu afumatura

In primul rand afumatura portionata,se fierbe intr-un vas cu apa iar cand furculita intra usor in carne, se scoate fara sa fie aruncata

6 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba lu' Alex