Ingrediente
2 morcovi potriviti, 1 bucata patrunjel radacina, 1 bucata pastarnac, jumatate ardei rosu (optional), tacamuri de pui, 300 ml bors (puteti pune mai mult sau mai putin), 200 gr orez, ulei pentru calit, verdeata (optional), apa, sare, piper
Dificultate: Redusa | Timp: 1h 30 min
2 voturi
Mod de preparare
Ceapa se taie marunt. Morcovul, patrunjelul si pastarnacul se dau prin razatoare, iar ardeiul se taie cubulete mici.
Se pun toate la calit in putin ulei (eu am folosit ulei de masline), se adauga carnea, se lasa si ea putin impreuna cu legumele, dupa care se adauga apa. Se lasa la fiert. Cand carnea este aproape gata, se pune orezul. Se mai lasa 15 minute sa fierba, dupa care se adauga borsul dupa gust. Se adauga sare si piper dupa gust. La sfarsit, se toaca verdeata marunt si se presara deasupra.
Se serveste cu smantana!
Pofta buna!