autor:

Vacariu_Fabiana

» » Borsuri si Ciorbe

Bors de pui

Autor: Vacariu_Fabiana (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 04 martie 2014

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Vacariu_Fabiana (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 04 martie 2014

Ingrediente
2 morcovi potriviti, 1 bucata patrunjel radacina, 1 bucata pastarnac, jumatate ardei rosu (optional), tacamuri de pui, 300 ml bors (puteti pune mai mult sau mai putin), 200 gr orez, ulei pentru calit, verdeata (optional), apa, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

Se curata si se spala legumele. Carnea se spala si se transaza ( eu i-am dat pielita jos).



Ceapa se taie marunt. Morcovul, patrunjelul si pastarnacul se dau prin razatoare, iar ardeiul se taie cubulete mici.



Se pun toate la calit in putin ulei (eu am folosit ulei de masline), se adauga carnea, se lasa si ea putin impreuna cu legumele, dupa care se adauga apa. Se lasa la fiert. Cand carnea este aproape gata, se pune orezul. Se mai lasa 15 minute sa fierba, dupa care se adauga borsul dupa gust. Se adauga sare si piper dupa gust. La sfarsit, se toaca verdeata marunt si se presara deasupra.



Se serveste cu smantana!



Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Bors de pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Bors ardelenesc de pui cu smantana

Bors ardelenesc de pui cu smantana

Se pune carnea de pui la fiert in apa. Cand carnea de pui a fiert se pun legumele tocate marunt,iar

50 voturi    18 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Bors de pui

Bors de pui

Se pune carnea in apa rece la fiert si cand face spuma luam spuma cu o paleta. O mai lasam sa fiarba

20 voturi    11 comentarii
2h
Borsuri si Ciorbe

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

  • 2 morcovi potriviti
  • 1 bucata patrunjel radacina
  • 1 bucata pastarnac
  • jumatate ardei rosu (optional)
  • tacamuri de pui
  • 300 ml bors (puteti pune mai mult sau mai putin)
  • 200 gr orez
  • ulei pentru calit
  • verdeata (optional)
  • apa
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de Vacariu_Fabiana
Ciuperci champignon la cuptor

Ciuperci champignon la cuptor

Se spala ciupercile, se inlatura cozile si se curata primul invelis. Muschiuletul, cascavalul

15 voturi    9 comentarii
1h
Aperitive
Prajitura Panda

Prajitura Panda

Se bat spuma albusurile de la oua, impreuna cu sarea pana se intaresc putin, treptat se adauga zaharul

3 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Prajituri
Negresa de post

Negresa de post

Intr-un bol se pune faina, dupa care se adauga cacaua, uleiul, dulceata/gemul ( dupa preferinta eu

3 voturi    0 comentarii
40 min
Retete de post
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba a la grec Ciorba a la grec

Carnea de pui, spalata si taiata in bucati, se pune la fiert in 5 litri de apa. Din cand in cand se spumeaza. .Se adauga ceapa taiata

94 voturi    11 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorbă de miel reţetă tradiţională Ciorbă de miel reţetă tradiţională

se tine carnea o jumatate de ora in apa rece ca sa iasa sangele, dupa care se spala cu apa calda. se pune la fiert , se aduna spuma

43 voturi    3 comentarii
1h 40 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba cu afumatura acrita cu prune verzi