Bors de pui cu legume

Timp pregatire
150 minute
Complexitate
medie
Bors de pui cu legume

Ingrediente

  • 1 pui mare.
  • 4 oua.
  • 1 telina.
  • 2 radacini de pastarnac.
  • 2 ardeii grasi rosii.
  • 6-8 morcovi potriviti.
  • 1 legatura patrunjel verde.
  • 1 litru bors.
  • sare,piper roz proaspat macinat,tarhon uscat,vegeta fara sare(plafar bio).

Mod de preparare

Se spala bine puiul si se portioneaza,apoi il punem la fiert intr-o oala de 6 l.Dupa ce luam spuma,punem bucatile de carne in alta oala si strecuram zeama in care a fiert puiul,ca sa fie o zeama clara.Punem si zarzavatul tocat la fiert,adaugam si vegeta(fara sare).Dupa ce legumele au fiert,adaugam si borsul deja incalzit.Lasam sa mai dea cateva clocote,potrivim de sare si lasam sa se raceasca putin ciorba cu un capac deasupra.Separat batem cele 4 oua si tocam patrunjelul marunt.Cam dupa 20 de minute adaugam si ouale batute spuma in ciorba si patrunjelul verde.Pun in ciorba cam jumatate dintr-o legatura de patrunjel si restul pe care l-am tocat pun in farfurie de cate ori servesc ciorba,ca sa fie verde,frumos si proaspat.Pofta buna !!!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Ghiveci de legume

Ghiveci de legume

Ghiveci de legume
Rulada de miel umpluta cu legume

Rulada de miel umpluta cu legume

Carnea de miel dezosata se spala foarte bine si se sterge cu un servet absorbant.

Rulada de miel umpluta cu legume
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor