Bors de pui cu legume

Timp pregatire
150 minute
Complexitate
medie
Bors de pui cu legume

Ingrediente

  • 1 pui mare.
  • 4 oua.
  • 1 telina.
  • 2 radacini de pastarnac.
  • 2 ardeii grasi rosii.
  • 6-8 morcovi potriviti.
  • 1 legatura patrunjel verde.
  • 1 litru bors.
  • sare,piper roz proaspat macinat,tarhon uscat,vegeta fara sare(plafar bio).

Mod de preparare

Se spala bine puiul si se portioneaza,apoi il punem la fiert intr-o oala de 6 l.Dupa ce luam spuma,punem bucatile de carne in alta oala si strecuram zeama in care a fiert puiul,ca sa fie o zeama clara.Punem si zarzavatul tocat la fiert,adaugam si vegeta(fara sare).Dupa ce legumele au fiert,adaugam si borsul deja incalzit.Lasam sa mai dea cateva clocote,potrivim de sare si lasam sa se raceasca putin ciorba cu un capac deasupra.Separat batem cele 4 oua si tocam patrunjelul marunt.Cam dupa 20 de minute adaugam si ouale batute spuma in ciorba si patrunjelul verde.Pun in ciorba cam jumatate dintr-o legatura de patrunjel si restul pe care l-am tocat pun in farfurie de cate ori servesc ciorba,ca sa fie verde,frumos si proaspat.Pofta buna !!!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Mucenici moldovenesti

Mucenici moldovenesti

Mucenici moldovenesti
Ciorba de vacuta cu tarhon

Ciorba de vacuta cu tarhon

Ciorba de vacuta cu tarhon
Orez cu lapte

Orez cu lapte

Reteta de orez cu lapte. Orez cu lapte reteta simpla si rapida. Retete de deserturi cu orez. Retete rapide.

Orez cu lapte
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise