Reteta postata pe: 19 iunie 2008
Ingrediente
1 l bors,1/2 l apa,leustean,orez,patrunjel tocat,1 ceapa tocata,sare,piper,20 g unt, de pui.
Dificultate: Redusa | Timp: 1h 30 min
Mod de preparare
Se pune borsul la fiert cu apa,orezul,si legumele tocate.Dupa doua clocote se adauga carnea de pui,se lasa sa fiarba la foc mic.Cand este gata se adauga untul si smantana si se serveste.
Daca ti-a placut reteta noastra "bors de pui." nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Se spala bine puiul si se portioneaza,apoi il punem la fiert intr-o oala de 6 l.Dupa ce luam spuma,punem
50 voturi
14 comentarii
2h 30 min
Se portioneaza puiul si se pune la fiert cu apa, se lasa sa traga un clocot, dupa care se ia spuma
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate