autor:

Julia

» » Borsuri si Ciorbe

Bors de sfecla

Autor: Julia (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 09 decembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Julia (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 09 decembrie 2009

Ingrediente
- 2 sfecle-rosii, - 4 cartofi, - 1 morcov, - 2 cepe rosii mici, - 3 rosii, - 1 legatura de patrunjel, - 1 legatura de leustean, - 1 litru bors acru, - sare, - piper

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare


Curata sfecla, da-o pe razatoare mare si pune-o la fiert in bors.

Taie cartofii curatati in sferturi, morcovii rondele si ceapa rosie fin si pune-le separat la fiert. Pune rosiile in apa clocotita. Cand legumele sunt fierte, adauga sfecla, cu bors cu tot si drege gustul de sare si piper.

Decojeste rosiile, taiele in sferturi si adauga-le in bors. Cand e gata, inainte de a stinge focul, adauga patrunjel si leustean tocate.



SUGESTIE: Pune sfecla la fiert cu ceva vreme inaintea legumelor, pentru ca se fierbe mai greu.

Daca ti-a placut reteta noastra "Bors de sfecla" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Bors de sfecla cu urechiuse

Bors de sfecla cu urechiuse

Se fierb legumele cu sare,foaie de dafin si otet.Scot legumele fierte din supa,adaug zarzavatul tocat,uleiul,

5 voturi    2 comentarii
1h 20 min
Retete de post
Bors de sfecla rosie preparat la rece

Bors de sfecla rosie preparat la rece

Sfecla se curata si se taie cubulete, usturoiul se curata si se taie in patru, drojdia de bere se

18 voturi    2 comentarii
45 min
Borsuri si Ciorbe

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • - 2 sfecle-rosii
  • - 4 cartofi
  • - 1 morcov
  • - 2 cepe rosii mici
  • - 3 rosii
  • - 1 legatura de patrunjel
  • - 1 legatura de leustean
  • - 1 litru bors acru
  • - sare
  • - piper

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba de sfecla rosie Ciorba de sfecla rosie

Reteta propusa de mine este un bors moldoveneasc care se prepara destul de usor si se zice ca in anotimpul rece sfecla rosie ar trebui

22 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Borsuri si Ciorbe
Bors de fasole cu afumatura Bors de fasole cu afumatura

In primul rand afumatura portionata,se fierbe intr-un vas cu apa iar cand furculita intra usor in carne, se scoate fara sa fie aruncata

5 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de perisoare