autor:

Julia

» » Borsuri si Ciorbe

Bors de sfecla

Autor: Julia (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 09 decembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Julia (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 09 decembrie 2009

Ingrediente
- 2 sfecle-rosii, - 4 cartofi, - 1 morcov, - 2 cepe rosii mici, - 3 rosii, - 1 legatura de patrunjel, - 1 legatura de leustean, - 1 litru bors acru, - sare, - piper

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare


Curata sfecla, da-o pe razatoare mare si pune-o la fiert in bors.

Taie cartofii curatati in sferturi, morcovii rondele si ceapa rosie fin si pune-le separat la fiert. Pune rosiile in apa clocotita. Cand legumele sunt fierte, adauga sfecla, cu bors cu tot si drege gustul de sare si piper.

Decojeste rosiile, taiele in sferturi si adauga-le in bors. Cand e gata, inainte de a stinge focul, adauga patrunjel si leustean tocate.



SUGESTIE: Pune sfecla la fiert cu ceva vreme inaintea legumelor, pentru ca se fierbe mai greu.

Daca ti-a placut reteta noastra "Bors de sfecla" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Bors de sfecla cu carne

Bors de sfecla cu carne

Intr-o oala se pune carnea taiata bucati potrivite si osul si se adauga apa cit sa o acopere si se

11 voturi    2 comentarii
2h
Borsuri si Ciorbe
Bors de sfecla rosie

Bors de sfecla rosie

Toate legumele, mai putin cartofii, curatate, spalate, se rad pe razatoarea cu ochiuri mari sau taiate

0 voturi    0 comentarii
1h
Retete de post

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • - 2 sfecle-rosii
  • - 4 cartofi
  • - 1 morcov
  • - 2 cepe rosii mici
  • - 3 rosii
  • - 1 legatura de patrunjel
  • - 1 legatura de leustean
  • - 1 litru bors acru
  • - sare
  • - piper

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorbă de miel reţetă tradiţională Ciorbă de miel reţetă tradiţională

se tine carnea o jumatate de ora in apa rece ca sa iasa sangele, dupa care se spala cu apa calda. se pune la fiert , se aduna spuma

42 voturi    3 comentarii
1h 40 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorbă de miel reţetă Ciorbă de miel reţetă

Carnea de miel se pune într-o oală cu doi litri de apă rece şi se lasă la o parte 15 minute, ca să se dizolve substanţele

2 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de salata verde cu praz