Cureti sfecla, o tai bucati si o pui la fiert in bors. Separat pui la fiert costita afumata taiata bucati. Cureti intre timp ceapa, morcovul, telina, patrunjelul si cartofii. Tai ceapa marunt, iar pe celelalte le tai cubulete. Cand costita s-a inmuiat, adaugi ceapa, morcovul, telina si patrunjelul si dupa 10 minute cartofii. Dupa ce a fiert sfecla, o scoti, o lasi sa se scurga, apoi o dai pe razatoarea cu ochiuri mari. O adaugi in oala dupa ce au fiert toate bine si potrivesti gustul de sare. Acresti cu o ceasca din zeama in care a fiert sfecla, mai dai borsul in 1-2 clocote, presari verdeata tocata si dai oala deoparte. E foarte buna si cu smantana si fara.
Daca-ti mai ramane sfecla rasa, ii adaugi putin ulei si sare dupa gust si ai si o salata acrisoara excelenta
Incearca o reteta usoara de briose pufoase cu aroma de vanilie si ciocolata. Acest desert simplu si rapid se prepara in doar...
Briose pufoase cu vanilie si ciocolata – reteta usoara, gata in 30 de minuteDescopera reteta traditionala pentru cartofi taranesti si invata cum sa prepari acest fel de mancare delicios si simplu. Afla...
Cartofi taranesti reteta traditionala. Cum sa gatesti cartofi taranesti deliciosiIncearca reteta noastra savuroasa de ceafa de porc la tigaie, gatita cu ceapa rosie usor sotata, rosii cherry dulci si...
Ceafa de porc la tigaie cu ceapa rosie, rosii cherry si rozmarin – reteta simpla si aromataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii