Se curata sfecla, se taie fire lungi, se da sare si se lasa sa stea putin ca sa lase zeama. Se stoarce, se pune la fiert cu ceapa taiata marunt si cind este de ajuns de fiarta se adauga cartofii fierti bucati. Se mai lasa sa dea un clocot si se acreste cu bors. Se adauga verdeata, crenguta de cimbru si la urma de tot zeama scursa de la sfecla
Se serveste rece

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii