Reteta postata pe: 18 martie 2005
Ingrediente
3 buc. sfecla de marime mijlocie, 1 buc. ceapa, 1 lingura faina, patrunjel si leustean verde, ½ l bors, 20 gr. smintina, sare
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
Mod de preparare
Sfecla rosie se curata, se taie fidea si se pune la fiert in apa rece cu sare, sa nu-si piarda culoarea, si ceapa tocata. Se fierb la foc iute. Cind sint fierte, se adauga o lingura de faina desfacuta in putina apa rece, iar dupa citeva minute borsul clocotit separat, patrunjelul si leusteanul tocate. Se lasa sa dea 2-3 clocote.
Se serveste cu cite o lingura de smintina pentru fiecare farfurie
Daca ti-a placut reteta noastra "Bors de sfecla" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Sfecla se curata si se taie cubulete, usturoiul se curata si se taie in patru, drojdia de bere se
18 voturi
2 comentarii
45 min
Se fierb legumele cu sare,foaie de dafin si otet.Scot legumele fierte din supa,adaug zarzavatul tocat,uleiul,
5 voturi
2 comentarii
1h 20 min
Recomandari pentru tine si casa ta
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate