Reteta postata pe: 18 martie 2005
Ingrediente
1 kg urzici, ½ kg hamei, 4 cepe, 1 lingura orez, sare, 1 litru bors
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
Mod de preparare
Urzicile alese si bine spalate se pun la fiert in apa clocotita cu sare si ceapa taiata marunt. Orezul si virfurile de hamei se adauga in momentul cind urzicile sint fierte numai pe jumatate. Borsul se adauga la urma, dupa ce au fiert toate zarzavaturile si se potriveste de acru dupa gust.
Se serveste fie simplu, fie dres cu galbenus de ou si smintina
Daca ti-a placut reteta noastra "Bors de urzici cu hamei" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Oasele de porc se tin in apa rece,se oparesc,se spala si se pun la fiert la foc mic.
Tocam telina,patrunjelul,pastarnacul,morcovul
3 voturi
0 comentarii
3h 15 min
In primul rand, punem apa intr-o cratita, in care gatiti ciorba, apoi ne ocupam de perisoare. Condimentam
3 voturi
0 comentarii
1h 20 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate