autor:

Cely Snijec

» » Borsuri si Ciorbe

Bors de vacuta

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 10 noiembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 10 noiembrie 2009

Ingrediente
1 kg carne de vacuta, o ceapa, un ardei verde, un gogosar rosu, 1/2 telina, un morcov, un pastarnac, o radacina de patrunjel, bors acru din tarate, o legatura patrunjel verde, smantana.

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

Spal carnea, o tai in bucati, o asez in oala cu apa rece. Strang spuma imediat ce incepe sa fiarba carnea, adaug o lingurita de sare si ceapa, las sa fiarba. Cand carnea este fiarta, o scot din supa. Legumele date pe robot sau pe rzatoare le adaug in supa, le fierb. Cand legumele sunt fierte, adaug bucatile de carne, adaug bors dupa gust, condimentez cu sare, piper, cimbru. Dau un clocot, presar cu patrunjel verde. Servim cu smantana.
Daca ti-a placut reteta noastra "Bors de vacuta" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
CIORBA DE IEPURE

CIORBA DE IEPURE

Carnea de iepure de da un clocot, apoi se spala pana ramane apa limpede. Se pune la fiert la foc

13 voturi    3 comentarii
3h
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de legume ardeleneasca

Ciorba de legume ardeleneasca

Se taie ceapa marunt, morcovii si telina mai mare. Se pun la fiert intr-o oala cu 3 litri de apa.

5 voturi    4 comentarii
1h 15 min
Borsuri si Ciorbe

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • zana b.

    zana b. (Chef de cuisine) , 13 noiembrie 2009

    Super buna.

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 12 noiembrie 2009

    O bunatate...

  • lizz

    lizz (Chef de cuisine) , 11 noiembrie 2009

    simplu si gustos.

    • flori de piatra

      flori de piatra (Chef de cuisine) , 11 noiembrie 2009

      Buna, buna...Nu am folosit cimbrul pana acum la borsuri , dar o sa incerc precis pentru ca imi place aroma cimbrului foarte mult.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

  • 1 kg carne de vacuta
  • o ceapa
  • un ardei verde
  • un gogosar rosu
  • 1/2 telina
  • un morcov
  • un pastarnac
  • o radacina de patrunjel
  • bors acru din tarate
  • o legatura patrunjel verde
  • smantana.

Raporteaza reteta

Retete
de Cely Snijec
Gaina umpluta

Gaina umpluta

Gaina se curata, se spala,se sterge, se maseza cu sare, piper, ierburi dupa placere(condimente),

65 voturi    6 comentarii
45 min
Fripturi
Somon delicios

Somon delicios

Se asaza somonul in tava pe un pat de sare,se stropeste cu lamaie si se acopera cu felii subtiri

27 voturi    16 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Somon cu ciuperci

Somon cu ciuperci

Se trece somonul printr-un sos din ulei si zeama de lamaie, se asaza intr-un vas de yena pe un pat

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

zana b. (Chef de cuisine)

Super buna.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba de sfecla rosie Ciorba de sfecla rosie

Reteta propusa de mine este un bors moldoveneasc care se prepara destul de usor si se zice ca in anotimpul rece sfecla rosie ar trebui

23 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Borsuri si Ciorbe
Bors de fasole cu afumatura Bors de fasole cu afumatura

In primul rand afumatura portionata,se fierbe intr-un vas cu apa iar cand furculita intra usor in carne, se scoate fara sa fie aruncata

6 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de miel