Legumele se curata toate,se spala si intr o oala se pune la fiert cartofii taiati cubulete,ceapa tocata marunt si pastaile taiate in 4.Dupa ce au dat in clocot se adauga ardeii taiati marunt,dovlegelul taiat cuburi si se potriveste de sare.
Cand sunt toate fierte se adauga sare de lamaie,verdeata taiata marunt si se mai da un clocot.
E foarte bun si rece.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajCarnea de miel dezosata se spala foarte bine si se sterge cu un servet absorbant.
Rulada de miel umpluta cu legumeDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii