Se opareste ciolanul in putina apa cu sare. In oala in care se prepara borsul se pune la fiert varza spalata si tocata marunt, ceapa tocata si ea marunt si cu ciolanul afumat. Ciolanul poate fi lasat intreg sau taiat in bucati mai mici. Cind sint arpoape fierte se adauga si zarzavatul de ciorba, se mai lasa max. 15 minute sa fiarba, apoi se acreste dupa gust cu bors( fiert separat in prealabil) sau zeama de varza, se sareaza si la sfirsit se pune mararul tocat marunt. Optional, se poate pune la fiert o data cu varza si ciolanul o legatura de cimbru, care se scoate din bors la sfirsit.
Se serveste cald cu ceapa rosie.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii