autor:

Julia

» » Borsuri si Ciorbe

Bors de vita

Autor: Julia (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 04 decembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Julia (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 04 decembrie 2009

Ingrediente
- 500 g carne de vita, - o mana de fasole pastai, - 200 g mazare, - 1 morcov, - 1 ceapa, - 1 radacina de telina, - 2 cartofi, - 100 g taietei, - 1l bors acru, - leustean

Dificultate: Redusa Timp: 1h 25 min

0 voturi

Mod de preparare


Diluezi borsul cu un litru de apa rece si in acest amestec pui carnea sa fiarba.



Adaugi si sare si dupa ce aproape a fiert , adaugi legumele marunt taiate.



Lasi sa fiarba si legumele si mai adaugi apa sau bors,dupa gust.



Fierbi taieteii separat si dupa ce au fiert toate legumele,pui taieteii.



Stingi focul si presari leusteanul tocat marunt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Bors de vita" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Bors cu carne de vita

Bors cu carne de vita

Se spala carnea, se taie cubulete si se pune la fiert in apa rece cu sare. Se curata spuma. Legumele

5 voturi    1 comentariu
1h 10 min
Supe de carne
Ciorba taraneasca de stir

Ciorba taraneasca de stir

Punem o oala cu 3 l de apa la fiert. Cand apa da in clocot punem morcovul, ceapa si usturoiul

3 voturi    3 comentarii
30 min
Borsuri si Ciorbe

Recomandari pentru tine si casa ta

Hair Clipper 41mm

- 25 %
249.99 lei
187.49 lei

Pro 200 Wet & Dry

- 15 %
199.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 25 min

0 voturi

Ingrediente

  • - 500 g carne de vita
  • - o mana de fasole pastai
  • - 200 g mazare
  • - 1 morcov
  • - 1 ceapa
  • - 1 radacina de telina
  • - 2 cartofi
  • - 100 g taietei
  • - 1l bors acru
  • - leustean

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorbă de miel reţetă tradiţională Ciorbă de miel reţetă tradiţională

se tine carnea o jumatate de ora in apa rece ca sa iasa sangele, dupa care se spala cu apa calda. se pune la fiert , se aduna spuma

42 voturi    3 comentarii
1h 40 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorbă de miel reţetă Ciorbă de miel reţetă

Carnea de miel se pune într-o oală cu doi litri de apă rece şi se lasă la o parte 15 minute, ca să se dizolve substanţele

2 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Borsuri si Ciorbe
Bors de fasole galbena