autor:

Julia

» » Borsuri si Ciorbe

Bors de vita

Autor: Julia (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 04 decembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Julia (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 04 decembrie 2009

Ingrediente
- 500 g carne de vita, - o mana de fasole pastai, - 200 g mazare, - 1 morcov, - 1 ceapa, - 1 radacina de telina, - 2 cartofi, - 100 g taietei, - 1l bors acru, - leustean

Dificultate: Redusa Timp: 1h 25 min

0 voturi

Mod de preparare


Diluezi borsul cu un litru de apa rece si in acest amestec pui carnea sa fiarba.



Adaugi si sare si dupa ce aproape a fiert , adaugi legumele marunt taiate.



Lasi sa fiarba si legumele si mai adaugi apa sau bors,dupa gust.



Fierbi taieteii separat si dupa ce au fiert toate legumele,pui taieteii.



Stingi focul si presari leusteanul tocat marunt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Bors de vita" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Bors cu carne de vita

Bors cu carne de vita

Se spala carnea, se taie cubulete si se pune la fiert in apa rece cu sare. Se curata spuma. Legumele

5 voturi    1 comentariu
1h 10 min
Supe de carne
Ciorba de perisoare

Ciorba de perisoare

Curatam si spalam toate legumele pentru ciorba.Cartoful se taie cubulete potrivite ca marime. Morcovul,

36 voturi    23 comentarii
1h 30 min
Borsuri si Ciorbe

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 25 min

0 voturi

Ingrediente

  • - 500 g carne de vita
  • - o mana de fasole pastai
  • - 200 g mazare
  • - 1 morcov
  • - 1 ceapa
  • - 1 radacina de telina
  • - 2 cartofi
  • - 100 g taietei
  • - 1l bors acru
  • - leustean

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba a la grec Ciorba a la grec

Carnea de pui, spalata si taiata in bucati, se pune la fiert in 5 litri de apa. Din cand in cand se spumeaza. .Se adauga ceapa taiata

94 voturi    11 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorbă de miel reţetă tradiţională Ciorbă de miel reţetă tradiţională

se tine carnea o jumatate de ora in apa rece ca sa iasa sangele, dupa care se spala cu apa calda. se pune la fiert , se aduna spuma

43 voturi    3 comentarii
1h 40 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de perisoare