autor:

Julia

» » Borsuri si Ciorbe

Bors de vita

Autor: Julia (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 04 decembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Julia (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 04 decembrie 2009

Ingrediente
- 500 g carne de vita, - o mana de fasole pastai, - 200 g mazare, - 1 morcov, - 1 ceapa, - 1 radacina de telina, - 2 cartofi, - 100 g taietei, - 1l bors acru, - leustean

Dificultate: Redusa Timp: 1h 25 min

0 voturi

Mod de preparare


Diluezi borsul cu un litru de apa rece si in acest amestec pui carnea sa fiarba.



Adaugi si sare si dupa ce aproape a fiert , adaugi legumele marunt taiate.



Lasi sa fiarba si legumele si mai adaugi apa sau bors,dupa gust.



Fierbi taieteii separat si dupa ce au fiert toate legumele,pui taieteii.



Stingi focul si presari leusteanul tocat marunt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Bors de vita" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Bors cu carne de vita

Bors cu carne de vita

Se spala carnea, se taie cubulete si se pune la fiert in apa rece cu sare. Se curata spuma. Legumele

5 voturi    1 comentariu
1h 10 min
Supe de carne
CIORBA CU PERISOARE   SI  ZEAMA DE VARZA

CIORBA CU PERISOARE SI ZEAMA DE VARZA

Carnea tocata se framanta bine cu 2-3 linguri de apa rece si 2 linguri de ulei. Procedand astfel

24 voturi    6 comentarii
45 min
Borsuri si Ciorbe

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 25 min

0 voturi

Ingrediente

  • - 500 g carne de vita
  • - o mana de fasole pastai
  • - 200 g mazare
  • - 1 morcov
  • - 1 ceapa
  • - 1 radacina de telina
  • - 2 cartofi
  • - 100 g taietei
  • - 1l bors acru
  • - leustean

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba de sfecla rosie Ciorba de sfecla rosie

Reteta propusa de mine este un bors moldoveneasc care se prepara destul de usor si se zice ca in anotimpul rece sfecla rosie ar trebui

23 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Borsuri si Ciorbe
Bors de fasole cu afumatura Bors de fasole cu afumatura

In primul rand afumatura portionata,se fierbe intr-un vas cu apa iar cand furculita intra usor in carne, se scoate fara sa fie aruncata

6 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de salata verde( à la Catalina)