autor:

autor

» » Borsuri si Ciorbe

Bors de vita cu perisoare

    Reteta postata pe: 18 martie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
un os de vita, 2 litri de apa, 1 litru de bors, 1 buc. ceapa, 1 buc. morcov, 1 buc. radacina patrunjel, 1/2 buc. telina, 1/2 kg. de carne macra, 2 linguri de orez,un ou, sare, piper, 2 buc. rosii, patrunjel verde, smintina

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

Se alege un os de rasol cu sita si maduva si se pune la fiert in 2 litri de apa. Se curata legumele, se spala foarte bine, se toaca, si dupa o ora de fierbere a osului se adauga legumele tocate. Se da carnea prin masina de tocat, se adauga orezul fiert pe jumatate, ceapa tocata sau rasa, oul, sarea si patrunjel verde. Se omogenizeaza bine compozitia si se fac perisoare mici, care se fierb in supa din care osul a fost scos. Se acreste cu borsul fiert separat, se drege cu smintina, in care s-a pus un galbenus crud. Se presara verdeturi si se acopera vasul.
Daca ti-a placut reteta noastra "Bors de vita cu perisoare" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorbă de perişoare

Ciorbă de perişoare

Zarzavatul se curata; ceapa se taie fin, patrunjelul si telina se taie cubulete, morcovul se rade

7 voturi    6 comentarii
1h 40 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba din boabe de fasole cu tarhon

Ciorba din boabe de fasole cu tarhon

Se aleg ,spala si se lasa citeva ore in apa rece boabele de fasole(se pot lasa si 24 ore).Se pun

5 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Borsuri si Ciorbe

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 5 %
389.99 lei
369.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

  • un os de vita
  • 2 litri de apa
  • 1 litru de bors
  • 1 buc. ceapa
  • 1 buc. morcov
  • 1 buc. radacina patrunjel
  • 1/2 buc. telina
  • 1/2 kg. de carne macra
  • 2 linguri de orez,un ou
  • sare
  • piper
  • 2 buc. rosii
  • patrunjel verde
  • smintina

Raporteaza reteta

Retete
de Madgirl Madgirl
Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Intr-o oala de 3l (de preferat teflonata) se pun carnatii taiati felii cat de subtiri posibil. Se

102 voturi    19 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe
Cotlete St. Prex (vitel)

Cotlete St. Prex (vitel)

Cotletele se bat usor, se pipereaza si se stropesc cu zeama de lamaie dupa care se dau prin faina,

4 voturi    3 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

60 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba de sfecla rosie Ciorba de sfecla rosie

Reteta propusa de mine este un bors moldoveneasc care se prepara destul de usor si se zice ca in anotimpul rece sfecla rosie ar trebui

23 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Borsuri si Ciorbe
Bors de fasole cu afumatura Bors de fasole cu afumatura

In primul rand afumatura portionata,se fierbe intr-un vas cu apa iar cand furculita intra usor in carne, se scoate fara sa fie aruncata

6 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de burta