autor:

mariana scarlat

» » Borsuri si Ciorbe

Bors de vitel

Autor: mariana scarlat (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 26 septembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: mariana scarlat (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 26 septembrie 2009

Ingrediente
750g carne de vitel, 2l apa, 1l bors, 1 ceapa, 1 morcov, 1 patrunjel, 1 telina, 1 lingura orez, 1 lingrita leustean tocat, 1 ou, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h 50 min

0 voturi

Mod de preparare

Se taie carnea in bucati, se pune la fiert cu apa si se spumeaza. Se adauga sarea, morcovul, telina, ceapa si patrunjelul taiat in patru. Se lasa sa fiarba incet, acoperit pana cand este carnea gata carnea. Se scot bucatile de carne, se pun intr-o oala curata, se scoate zarzavatul, iar zeama se strecoara si se pune peste bucatile de carne. Se adauga orezul spalat, borsul si se lasa sa fiarba pana cand orezul creste. Se adauga leusteanul tocat si inainte de a servi se drege in castron cu un ou batut.
Daca ti-a placut reteta noastra "Bors de vitel" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba caleidoscop

Ciorba caleidoscop

Se spala si se curata toate legumele.Ceapa se lasa intreaga si dupa fierbere se arunca.Morcovii si

6 voturi    2 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe
CIORBA DE SFECLA

CIORBA DE SFECLA

Punem la fiert sfecla (curatata, spalata), in 3-4 litri apa (eu am avut mai mult timp la dispozitie

11 voturi    3 comentarii
1h 20 min
Borsuri si Ciorbe

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • flori de piatra

    flori de piatra (Chef de cuisine) , 30 septembrie 2009

    Foarte gustos borsul tau.

  • maria mihalache

    maria mihalache (Chef de cuisine) , 29 septembrie 2009

    Este un deliciu............

Dificultate

Redusa

Timp

1h 50 min

0 voturi

Ingrediente

  • 750g carne de vitel
  • 2l apa
  • 1l bors
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 patrunjel
  • 1 telina
  • 1 lingura orez
  • 1 lingrita leustean tocat
  • 1 ou
  • sare

Raporteaza reteta

Retete
de mariana scarlat
Figaro Dobroiu

Figaro Dobroiu

Se freacă margarina cu 1/4kg de zahăr şi se adaugă treptat 5 gălbenuşuri şi un ou întreg.

6 voturi    1 comentariu
45 min
Prajituri
Pr�jitura chinezeasc�

Pr�jitura chinezeasc�

Blatul Se freacă untul cu 200g de zahăr,se adaugă nucile măcinate, făina cu praful de copt

3 voturi    12 comentarii
40 min
Prajituri
Prajitură cu marmeladă de caise

Prajitură cu marmeladă de caise

Se freacă puţin gălbenuăurile cu zahărul şi se adaugă smântâna, vanilia şi bicarbonatul,

1 vot    5 comentarii
45 min
Prajituri

flori de piatra (Chef de cuisine)

Foarte gustos borsul tau.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba de sfecla rosie Ciorba de sfecla rosie

Reteta propusa de mine este un bors moldoveneasc care se prepara destul de usor si se zice ca in anotimpul rece sfecla rosie ar trebui

24 voturi    2 comentarii
1h 15 min
Borsuri si Ciorbe
Bors de fasole cu afumatura Bors de fasole cu afumatura

In primul rand afumatura portionata,se fierbe intr-un vas cu apa iar cand furculita intra usor in carne, se scoate fara sa fie aruncata

6 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorbica de perisoare