autor:

mariana scarlat

» » Borsuri si Ciorbe

Bors de vitel

Autor: mariana scarlat (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 26 septembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: mariana scarlat (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 26 septembrie 2009

Ingrediente
750g carne de vitel, 2l apa, 1l bors, 1 ceapa, 1 morcov, 1 patrunjel, 1 telina, 1 lingura orez, 1 lingrita leustean tocat, 1 ou, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h 50 min

0 voturi

Mod de preparare

Se taie carnea in bucati, se pune la fiert cu apa si se spumeaza. Se adauga sarea, morcovul, telina, ceapa si patrunjelul taiat in patru. Se lasa sa fiarba incet, acoperit pana cand este carnea gata carnea. Se scot bucatile de carne, se pun intr-o oala curata, se scoate zarzavatul, iar zeama se strecoara si se pune peste bucatile de carne. Se adauga orezul spalat, borsul si se lasa sa fiarba pana cand orezul creste. Se adauga leusteanul tocat si inainte de a servi se drege in castron cu un ou batut.
Daca ti-a placut reteta noastra "Bors de vitel" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Zama de loboda rosie cu orez

Zama de loboda rosie cu orez

Incepem cu orezul. 5 linguri cu orez se spala, se pun la fiert 15-20 minute. Cand s-a fiert, il clatim

3 voturi    7 comentarii
35 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de stevie cu afumatura

Ciorba de stevie cu afumatura

Afumatura o portionam si o punem la fiert in 1,5 l apa in care vom face ciorba. Curatam stevia de

0 voturi    0 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • flori de piatra

    flori de piatra (Chef de cuisine) , 30 septembrie 2009

    Foarte gustos borsul tau.

  • maria mihalache

    maria mihalache (Chef de cuisine) , 29 septembrie 2009

    Este un deliciu............

Dificultate

Redusa

Timp

1h 50 min

0 voturi

Ingrediente

  • 750g carne de vitel
  • 2l apa
  • 1l bors
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 patrunjel
  • 1 telina
  • 1 lingura orez
  • 1 lingrita leustean tocat
  • 1 ou
  • sare

Raporteaza reteta

Retete
de mariana scarlat
Figaro Dobroiu

Figaro Dobroiu

Se freacă margarina cu 1/4kg de zahăr şi se adaugă treptat 5 gălbenuşuri şi un ou întreg.

6 voturi    1 comentariu
45 min
Prajituri
Pr�jitura chinezeasc�

Pr�jitura chinezeasc�

Blatul Se freacă untul cu 200g de zahăr,se adaugă nucile măcinate, făina cu praful de copt

3 voturi    12 comentarii
40 min
Prajituri
Prajitură cu marmeladă de caise

Prajitură cu marmeladă de caise

Se freacă puţin gălbenuăurile cu zahărul şi se adaugă smântâna, vanilia şi bicarbonatul,

1 vot    5 comentarii
45 min
Prajituri

flori de piatra (Chef de cuisine)

Foarte gustos borsul tau.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba a la grec Ciorba a la grec

Carnea de pui, spalata si taiata in bucati, se pune la fiert in 5 litri de apa. Din cand in cand se spumeaza. .Se adauga ceapa taiata

94 voturi    11 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorbă de miel reţetă tradiţională Ciorbă de miel reţetă tradiţională

se tine carnea o jumatate de ora in apa rece ca sa iasa sangele, dupa care se spala cu apa calda. se pune la fiert , se aduna spuma

43 voturi    3 comentarii
1h 40 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba "usoara " de pui