autor:

Fara foto

» » Borsuri si Ciorbe

Bors moldovenesc

Autor: suteanu gabriela (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 06 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: suteanu gabriela (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 06 iunie 2008

Ingrediente
o gaina, 1 litru apa, 1 litru bors, verdeata, o legatura loboda, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

Se curata gaina si se pune la fiert cu apa rece fara zarzavat. Dupa ce a fiert, se scoate gaina pe o farfurie si in zeama se pun taiteii sa fiarba. Cind sint gata se toarna borsul clocotit, gaina taiata bucati, verdeata si loboda taiata. Se lasa sa mai dea un clocot. Acest bors nu se drege.
Daca ti-a placut reteta noastra "Bors moldovenesc" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Bors moldovenesc cu fasole, ca la mama acasa (de post)

Bors moldovenesc cu fasole, ca la mama acasa (de post)

Desigur, borsul de fasole in regiunea Moldovei, se face cel mai des in sezonul rece, si desigur in

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Supe de legume
Ciorba taraneasca de legume

Ciorba taraneasca de legume

Se curata se spala si se taie marunt toate legumele. Se pune apa necesara intr-o oala si se adauga

18 voturi    1 comentariu
50 min
Borsuri si Ciorbe

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
331.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

  • o gaina
  • 1 litru apa
  • 1 litru bors
  • verdeata
  • o legatura loboda
  • sare

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba de sfecla rosie Ciorba de sfecla rosie

Reteta propusa de mine este un bors moldoveneasc care se prepara destul de usor si se zice ca in anotimpul rece sfecla rosie ar trebui

24 voturi    2 comentarii
1h 15 min
Borsuri si Ciorbe
Bors de fasole cu afumatura Bors de fasole cu afumatura

In primul rand afumatura portionata,se fierbe intr-un vas cu apa iar cand furculita intra usor in carne, se scoate fara sa fie aruncata

6 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba bistriteana