Reteta postata pe: 18 martie 2005
Ingrediente
o gaina, 1 litru apa, 1 litru bors, verdeata, o legatura loboda, sare, taitei
Dificultate: Redusa | Timp: 2h 30 min
Mod de preparare
Se curata gaina si se pune la fiert cu apa rece fara zarzavat. Dupa ce a fiert, se scoate gaina pe o farfurie si in zeama se pun taiteii sa fiarba. Cind sint gata se toarna borsul clocotit, gaina taiata bucati, verdeata si loboda taiata. Se lasa sa mai dea un clocot. Acest bors nu se drege.
Daca ti-a placut reteta noastra "Bors moldovenesc" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Desigur, borsul de fasole in regiunea Moldovei, se face cel mai des in sezonul rece, si desigur in
58 voturi
5 comentarii
1h 15 min
Oasele de porc se tin in apa rece,se oparesc,se spala si se pun la fiert la foc mic.
Tocam telina,patrunjelul,pastarnacul,morcovul
3 voturi
0 comentarii
3h 15 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate