Bors romanesc (de post)

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa
Bors romanesc (de post)

Ingrediente

  • 500 g amestec de legume tocate (congelate)
  • 50 g ardei gras tocat (congelat)
  • 1 ceapa
  • 1 cartof
  • 1,5 l bors de casa
  • 3 linguri ulei
  • 2 lingurite leustean tocat (uscat)
  • sare, piper
  • 3-4 peperoni acri

Mod de preparare

Caliti cateva minute in ulei ceapa tocata si ardeiul gras, apoi adaugati celelalte legume si cartoful curatat si taiat in bucati mari. Adaugati 1,5 l apa si putina sare. Lasati sa fiarba la foc mic 20 minute.

Separat puneti la fiert borsul cu verdeata tocata. Cand da in clocot turnati-l in oala cu ciorba si lasati sa mai fiarba inca 10 minute, la foc mic. Dregeti gustul de sare si piper. Puneti borsul cu legume in supiera, adaugati restul de verdeata si peperoni intregi.

Am gasit in magazin, la raionul congelate, amestec de legume tocate pentru bors romanesc. Puteti folosi si o combinatie de legume proaspete. Pofta buna.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise