autor:

Cely Snijec

» » Borsuri si Ciorbe

Bors rosu cu afumatura

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 17 octombrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 17 octombrie 2009

Ingrediente
3 sfecle rosii, 1 ceapa, un morcov, un ardei gras, o telina, o radacina pastarnac, 2-3 linguri otet, 2-3 coaste afumate de porc, bors acru, patrunjel verde, sare, piper, foaie de dafin,cimbru

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

23 voturi

Mod de preparare

Rad sfecla pe razatoarea mare, o dau la fiert in apa rece cu sare si otet.Dupa 15 minute adaug ceapa,morcovul, ardeiul,telina,pastarnacul date pe razatoare sau pe robot.
Separat fierb coastele afumate.Trebuie sa fiarba foarte bine,pana se poate dezosa usor.Cand legumele sunt fierte, adaug carnea, condimentez,acresc,mai dau un clocot,adaug patrunjelul. Servim cu smantana.
Daca ti-a placut reteta noastra "Bors rosu cu afumatura" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba radauteana

Ciorba radauteana

Curatam ceapa, morcovii, pastranacii si telina. Indepartam cotoarele ardeilor si inlaturam samburii.

13 voturi    7 comentarii
1h 40 min
Borsuri si Ciorbe
Supa de lapte

Supa de lapte

Se pun la fiert laptele si apa. Intr-o cana se pune faina, se dizolva in apa si se toarna in laptele

1 vot    0 comentarii
20 min
Borsuri si Ciorbe

Recomandari pentru tine si casa ta

Promo clipper set

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 2 utilizatori Ai testat si tu reteta?
  • Fara foto

    batya (Chef de cuisine):

    Am renuntat la afumatura si totusi a iesit foarte bun, vegetarian. BATYA SHOHAT

  • costy1969

    costy1969 (Chef de cuisine):

    Dupa cum am mentionat, am preparat aceasta reteta este foarte buna, usor de facut, foarte gustoasa.Consider ca acest preparat merita nota 9. Felicitari pentru C ely.

  • 9 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 25 mai 2010

    Este foarte bun!

  • Fara foto

    Estera Flori (Chef de cuisine) , 14 mai 2010

    Foarte interesanta.

  • Fara foto

    mama , 17 februarie 2010

    mie nu mi place

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 26 decembrie 2009

      Mmmmm,o bunatate.

    • costy1969

      costy1969 (Chef de cuisine) , 03 noiembrie 2009

      foarte buna reteta,interesanta.felicitari,cu unele imbunatatiri.

    • vera

      vera (Chef de cuisine) , 21 octombrie 2009

      arata bine borsul tau!

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 21 octombrie 2009

      Sunt sigura ce este o ciorba foarte gustoasa,dupa pozele prezentate,felicitari.

    • flori de piatra

      flori de piatra (Chef de cuisine) , 20 octombrie 2009

      Cred ca este gustoasa.

    • Varadi Silvia

      Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 19 octombrie 2009

      Cred ca e gustoasa.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

23 voturi

Ingrediente

  • 3 sfecle rosii
  • 1 ceapa
  • un morcov
  • un ardei gras
  • o telina
  • o radacina pastarnac
  • 2-3 linguri otet
  • 2-3 coaste afumate de porc
  • bors acru
  • patrunjel verde
  • sare
  • piper
  • foaie de dafin,cimbru

Raporteaza reteta

Retete
de Cely Snijec
Gaina umpluta

Gaina umpluta

Gaina se curata, se spala,se sterge, se maseza cu sare, piper, ierburi dupa placere(condimente),

65 voturi    6 comentarii
45 min
Fripturi
Somon delicios

Somon delicios

Se asaza somonul in tava pe un pat de sare,se stropeste cu lamaie si se acopera cu felii subtiri

27 voturi    16 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Somon cu ciuperci

Somon cu ciuperci

Se trece somonul printr-un sos din ulei si zeama de lamaie, se asaza intr-un vas de yena pe un pat

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

constanta proca (Chef de cuisine)

Este foarte bun!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba a la grec Ciorba a la grec

Carnea de pui, spalata si taiata in bucati, se pune la fiert in 5 litri de apa. Din cand in cand se spumeaza. .Se adauga ceapa taiata

94 voturi    11 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorbă de miel reţetă tradiţională Ciorbă de miel reţetă tradiţională

se tine carnea o jumatate de ora in apa rece ca sa iasa sangele, dupa care se spala cu apa calda. se pune la fiert , se aduna spuma

43 voturi    3 comentarii
1h 40 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de varza dulce cu lapte prins