autor:

autor

» » Borsuri si Ciorbe

Bors rusesc cu dafin

   Specific: 

Rusia


    Reteta postata pe: 18 martie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Specific:  

Rusia


Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
500 gr. sfecla rosie, 1 buc. telina, 2 buc. praz, 3 buc. morcov, 1 buc. radacina patrunjel, 1/2 buc. varza, 3 linguri untura, o lingura faina, 3 linguri bulion, o foaie dafin, 250 gr. carne de vaca, marar, sare, 1 pahar smintina

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

16 voturi

Mod de preparare

Zarzavatul se curata, se spala si se taie in bucati mici sau fisii subtiri sau se da pe razatoarea mare, apoi se inabusa in grasimea incinsa. Se toarna 2 litri de apa feirbinte, se sareaza si se adauga carnea si costita taiate in bucati. Se lasa sa fiarba la foc mic. Smintina se amesteca cu o lingurita de faina, cu bulionul cu rosii si se subtiaza cu bors (o cana), apoi se toarna in oala. Se mai pune o sfecla cruda, data prin razatoarea mare, apoi se lasa borsul sa clocoteasca pina ce carnea este moale.
Se presara marar tocat si se serveste cu smintina.
Daca ti-a placut reteta noastra "Bors rusesc cu dafin" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorbica pt Cristiana

Ciorbica pt Cristiana

Punem carnea la fiert intro oala cu 1,5 litri apa. Cand fierbe se ia spuma, apoi se adauga ceapa

5 voturi    3 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Tarator

Tarator

1. Se rade castravetele pe razatoarea mare. 2. Se pune intr-un vas iaurtul, apa si se amesteca bine. 3. Se

28 voturi    15 comentarii
30 min
Borsuri si Ciorbe

Recomandari pentru tine si casa ta

Perie cu aer cald 600W

- 20 %
279.99 lei
223.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

16 voturi

Ingrediente

  • 500 gr. sfecla rosie
  • 1 buc. telina
  • 2 buc. praz
  • 3 buc. morcov
  • 1 buc. radacina patrunjel
  • 1/2 buc. varza
  • 3 linguri untura
  • o lingura faina
  • 3 linguri bulion
  • o foaie dafin
  • 250 gr. carne de vaca
  • marar
  • sare
  • 1 pahar smintina

Raporteaza reteta

Retete
de Madgirl Madgirl
Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Intr-o oala de 3l (de preferat teflonata) se pun carnatii taiati felii cat de subtiri posibil. Se

106 voturi    19 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe
Cotlete St. Prex (vitel)

Cotlete St. Prex (vitel)

Cotletele se bat usor, se pipereaza si se stropesc cu zeama de lamaie dupa care se dau prin faina,

4 voturi    3 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

62 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba a la grec Ciorba a la grec

Carnea de pui, spalata si taiata in bucati, se pune la fiert in 5 litri de apa. Din cand in cand se spumeaza. .Se adauga ceapa taiata

94 voturi    11 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorbă de miel reţetă tradiţională Ciorbă de miel reţetă tradiţională

se tine carnea o jumatate de ora in apa rece ca sa iasa sangele, dupa care se spala cu apa calda. se pune la fiert , se aduna spuma

43 voturi    3 comentarii
1h 40 min
Borsuri si Ciorbe
CIORBA DE CARTOFI,CU IAURT