autor:

autor

» » Borsuri si Ciorbe

Bors rusesc

    Reteta postata pe: 18 martie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
½ kg carne grasa de vaca, zarzavat de supa, 1 sfecla rosie, ½ l bors, 2 linguri smintina, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 2h

9 voturi

Mod de preparare

Se taie carnea bucati si se pune la fiert in 2 litri apa rece cu sare. Dupa ce s-a luat spuma, se adauga zarzavatul taiat marunt ca fideluta, sfecla rosie rasa pe o razatoare mare si putin piper. Cind este fiarta, se pune borsul clocotit si se lasa sa mai dea citeva clocote.
Se serveste la masa dres cu smintina.
Daca ti-a placut reteta noastra "Bors rusesc" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Bors de ciolan

Bors de ciolan

Se taie in bucati mici ciolanul, se pune la fiert si se ia spuma. Se toaca in cubulete ceapa, morcovul,

5 voturi    6 comentarii
2h
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de cartofi cu afumatura si tarhon

Ciorba de cartofi cu afumatura si tarhon

Coastele afumate se spala ,se pun in apa cat sa fie acoperite si se fierb la foc mic,avand grija

26 voturi    13 comentarii
2h
Borsuri si Ciorbe

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

2h

9 voturi

Ingrediente

  • ½ kg carne grasa de vaca
  • zarzavat de supa
  • 1 sfecla rosie
  • ½ l bors
  • 2 linguri smintina
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de Madgirl Madgirl
Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Intr-o oala de 3l (de preferat teflonata) se pun carnatii taiati felii cat de subtiri posibil. Se

106 voturi    19 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe
Cotlete St. Prex (vitel)

Cotlete St. Prex (vitel)

Cotletele se bat usor, se pipereaza si se stropesc cu zeama de lamaie dupa care se dau prin faina,

4 voturi    3 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

62 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba a la grec Ciorba a la grec

Carnea de pui, spalata si taiata in bucati, se pune la fiert in 5 litri de apa. Din cand in cand se spumeaza. .Se adauga ceapa taiata

94 voturi    11 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorbă de miel reţetă tradiţională Ciorbă de miel reţetă tradiţională

se tine carnea o jumatate de ora in apa rece ca sa iasa sangele, dupa care se spala cu apa calda. se pune la fiert , se aduna spuma

43 voturi    3 comentarii
1h 40 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba caleidoscop