autor:

Fara foto

» » Borsuri si Ciorbe

BORS TARANESC DE PUI

Autor: Tatarasanu Delia (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 20 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Tatarasanu Delia (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 20 iunie 2008

Ingrediente
1 pui de tara, 1 ceapa, 1 morcov, telina mica, 1 rosie 1 ardei ,ulei 0,200ml, 1 lingurita bulion, bors,loboda ,patrunjel, leustean, 2 cuburi knor, sare, piper ,cartofi 2.

Dificultate: Redusa Timp: 5h

9 voturi

Mod de preparare

Se spala puiul se portioneaza si se pune la fiert.Legumele se taie cubulete si se pun la calit in ulei.Cind a fiert carnea se adauga legumele calite si se continua fierberea.Cartofii taiati cubulete se fierb separat si se adauga in ciorba cind au fiert toate.Se adauga borsul bulionul dupa gust cuburile knirr de pui si verdeata tocata marunt.
Daca ti-a placut reteta noastra "BORS TARANESC DE PUI" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
CIORBA DE ZARZAVAT

CIORBA DE ZARZAVAT

Curatam zarzavatul, il spalam si il taiaem coresunzator(ceapa foarte marunt, varza fideluta, conopida

5 voturi    8 comentarii
45 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de fasole boabe cu afumatura

Ciorba de fasole boabe cu afumatura

Fasolea am lasat`o in apa rece cca 24 ore, schimband apa de cateva ori. Am pus fasolea la fiert schimband

6 voturi    1 comentariu
2h
Borsuri si Ciorbe
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 2.366 L

- 30 %
199.99 lei
139.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 7 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 02 mai 2010

    Foarte gustoasa mancarea!

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 02 mai 2010

    Bun tare borsul tau ! Si eu pun leustean in el....dar fara bulion. Uneori adaug smantana.

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 01 iulie 2009

    Nu cred ca este o regula stricta,leustean doar la un anumit fel de ciorba. Mie imi place sa adaug leustean, mai ales la ciorba de pui. E foarte bun.

    • Fara foto

      simi , 26 februarie 2009

      Leusteanul merge la orice ciorba, mai putin de pui, radauteana si ciorba de burta. Nu are ce cauta leustenul si bulionul.

    • Fara foto

      bita , 26 februarie 2009

      In primul rand in ciorba de pui nu se pune leustean si bulion.

    • Fara foto

      Oana Dana , 14 ianuarie 2009

      Cred ca adaugi prea mult ulei,200 ml, iar cuburile knor sunt de prisos pt ca ai pui de tara si oricum nu este natural.

    • Fara foto

      ana maria lengher (Chef de cuisine) , 11 august 2008

      Loboda da un gust aparte? Sau pot sa renunt la ea, nu cred ca am de unde sa iau in sezonul asta si am un pui de tara si nu stiu cum sa il gatesc.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

5h

9 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Foarte gustoasa mancarea!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba de sfecla rosie Ciorba de sfecla rosie

Reteta propusa de mine este un bors moldoveneasc care se prepara destul de usor si se zice ca in anotimpul rece sfecla rosie ar trebui

23 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Borsuri si Ciorbe
Bors de fasole cu afumatura Bors de fasole cu afumatura

In primul rand afumatura portionata,se fierbe intr-un vas cu apa iar cand furculita intra usor in carne, se scoate fara sa fie aruncata

6 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de varza cu afumatura