autor:

Anonim

» » , Supe de carne, Supe de legume

Bors ucrainean cu carne de vita

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 14 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 14 august 2008

Ingrediente
carne de vita, sare, bors, smantana, ulei, pasta de tomate, patrunjel verde, rosii, ardei gras, cartofi, morcovi, telina radacina, ceapa, varza rosie, sfecla rosie

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

Carnea se fierbe in apa (3 l) cu sare. Legumele (varza, ceapa, telina, morcovi, cartofi, ardei) se inabusa in ulei cu 100 ml de apa.
Cand carnea este pe jumatate fiarta, se adauga legumele inabusite.
Dupa cateva minute se adauga rosiile, sfecla, borsul, pasta de tomate si sarea si se continua fierberea cca 10 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "Bors ucrainean cu carne de vita" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
Supa de telina

Supa de telina

Curatam si spalam telina si morcovul.Se taie in cuburi marunte, apoi taiem si tijele si pastram frunzele.

1 vot    0 comentarii
2h
Supe de legume
Supa crema de brocoli

Supa crema de brocoli

Se taie ceapa in bucati mari(nu prea conteaza pentru ca totul va merge la robot) si se caleste impreuna

9 voturi    1 comentariu
30 min
Supe de legume

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei

Storcator citrice

- 15 %
199.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 17 iulie 2010

    Foarte bun !

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

  • carne de vita
  • sare
  • bors
  • smantana
  • ulei
  • pasta de tomate
  • patrunjel verde
  • rosii
  • ardei gras
  • cartofi
  • morcovi
  • telina radacina
  • ceapa
  • varza rosie
  • sfecla rosie

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Foarte bun !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de legume

Supa crema de dovleac Supa crema de dovleac

Se incepe cu dovleacul placintar pentru ca se curata destul de greu (coaja este foarte tare). Se decojeste, se scot semintele, apoi

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Supa crema de ciuperci, cu naut si afumatura Supa crema de ciuperci, cu naut si afumatura

Se fierbe nautul si se scurge de apa. Se calesc afumatura cu ciupercile, apoi se condimenteaza, se stinge totul cu coniac si se mai

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Supa de rosii