autor:

autor

» » Borsuri si Ciorbe

Bors ucrainean

    Reteta postata pe: 18 martie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
750 g carne (preferabil de porc), 1 sfecla rosie lunga, 1 morcov, 2 radacini patrunjel, 3 cepe, 1 varza mica dulce, 1 legatura patrunjel, 1 legatura marar, ½ kg cartofi, 1 lingura pasta de rosii, 1-2 ardei grasi uscati, 100g smintina, ½ l bors, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

3 voturi

Mod de preparare

Se taie bucati de carne potrivite, se pun la fiert in 2 l apa cu putina sare si se spumuiesc. Se adauga cepele, radacinile de patrunjel, ardeii grasi, morcovul, cartofii si sfecla, toate taiate marunt. Cind carnea este aproape fiarta, se adauga varza taiata marunt, borsul clocotit si pasta de rosii. Se gusta si se potriveste de acru si sare Se serveste cu o lingura de smintina in fiecare farfurie.
Daca ti-a placut reteta noastra "Bors ucrainean" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Bors de pasare

Bors de pasare

In primul rand, puiul il curatam si il desfacem pe bucati, il spalam cu apa rece si il punem la fiert

2 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de potroace

Ciorba de potroace

Curatam morcovii si ii dam pe razatoarea cu gauri mari. Punem la incalzit uleiul intr-o oala si

5 voturi    3 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 49 %
389.99 lei
199.99 lei

Fierbator Style White

- 37 %
299.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

3 voturi

Ingrediente

  • 750 g carne (preferabil de porc)
  • 1 sfecla rosie lunga
  • 1 morcov
  • 2 radacini patrunjel
  • 3 cepe
  • 1 varza mica dulce
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 legatura marar
  • ½ kg cartofi
  • 1 lingura pasta de rosii
  • 1-2 ardei grasi uscati
  • 100g smintina
  • ½ l bors
  • sare

Raporteaza reteta

Retete
de Madgirl Madgirl
Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Intr-o oala de 3l (de preferat teflonata) se pun carnatii taiati felii cat de subtiri posibil. Se

102 voturi    19 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe
Cotlete St. Prex (vitel)

Cotlete St. Prex (vitel)

Cotletele se bat usor, se pipereaza si se stropesc cu zeama de lamaie dupa care se dau prin faina,

4 voturi    3 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

60 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba de sfecla rosie Ciorba de sfecla rosie

Reteta propusa de mine este un bors moldoveneasc care se prepara destul de usor si se zice ca in anotimpul rece sfecla rosie ar trebui

23 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Borsuri si Ciorbe
Bors de fasole cu afumatura Bors de fasole cu afumatura

In primul rand afumatura portionata,se fierbe intr-un vas cu apa iar cand furculita intra usor in carne, se scoate fara sa fie aruncata

6 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Borsuri si Ciorbe
CIORBA DE DOVLECEI