Se taie dovleceii fâșii de-a lungul și se pun la fiert într-o cratiță cu apă clocotindă timp de 5-7 min. Luăm o tava pentru copt, o ungem cu ulei. Dovleceii fierți îi muiem în pesmet (sau făină de porumb) și îi aranjăm compact în tavă. Tăiem ceapa, roșiile și ardeiul în felii și punem cîte o bucățică pe fiecare dovlecel. Deasupra radem brânza, într-un un strat uniform. Batem ouăle și le turnăm peste compoziție. Presarăm verdețurile tocate și punem la cuptor pentru 30-40 min. la foc mediu, până se rumenește brânza.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii