Se taie dovleceii fâșii de-a lungul și se pun la fiert într-o cratiță cu apă clocotindă timp de 5-7 min. Luăm o tava pentru copt, o ungem cu ulei. Dovleceii fierți îi muiem în pesmet (sau făină de porumb) și îi aranjăm compact în tavă. Tăiem ceapa, roșiile și ardeiul în felii și punem cîte o bucățică pe fiecare dovlecel. Deasupra radem brânza, într-un un strat uniform. Batem ouăle și le turnăm peste compoziție. Presarăm verdețurile tocate și punem la cuptor pentru 30-40 min. la foc mediu, până se rumenește brânza.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii