Pune în cratiţă cam 100 ml de ulei şi căleşte usturoiul, ceapa şi prazul tăiate, cam 15 minute amestecând să nu se prindă.
Pentru a decoji roşiile, fă o cruce cu un cuţit şi apoi scufundă-le puţin în apă clocotită. Coaja se desface uşor. Taie-le mărunt si adaugă-le în cratiţă. Mai fierbe câteva minute.
Curăţă cartofii, taie-i rondele subţiri şi pune-i în cratiţă. Dă focul mic şi lasă-i să se facă încet.
Adaugă mirodeniile şi un bouquet garni, puţină apă şi supa. Fierbe încă 30 de minute.
Taie peştele bucăţi şi pune-l în cratiţă. Mai fierbe 8-10 minute.
Prăjeşte crutoanele în ulei de măsline.
Ornează cu ceapa verde tăiată mărunt. E o ceapă specială de ornat, cu fire subţiri, care se ţine în ghiveci, deşi creste şi în grădină.
Serveşte supa asta cu crutoane.
E o supă destul de scăzută, celebră în Franţa care se face cu tot felul de bidigănii din mare. Poate fi peşte şi de mai multe feliri.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii