Pune în cratiţă cam 100 ml de ulei şi căleşte usturoiul, ceapa şi prazul tăiate, cam 15 minute amestecând să nu se prindă.
Pentru a decoji roşiile, fă o cruce cu un cuţit şi apoi scufundă-le puţin în apă clocotită. Coaja se desface uşor. Taie-le mărunt si adaugă-le în cratiţă. Mai fierbe câteva minute.
Curăţă cartofii, taie-i rondele subţiri şi pune-i în cratiţă. Dă focul mic şi lasă-i să se facă încet.
Adaugă mirodeniile şi un bouquet garni, puţină apă şi supa. Fierbe încă 30 de minute.
Taie peştele bucăţi şi pune-l în cratiţă. Mai fierbe 8-10 minute.
Prăjeşte crutoanele în ulei de măsline.
Ornează cu ceapa verde tăiată mărunt. E o ceapă specială de ornat, cu fire subţiri, care se ţine în ghiveci, deşi creste şi în grădină.
Serveşte supa asta cu crutoane.
E o supă destul de scăzută, celebră în Franţa care se face cu tot felul de bidigănii din mare. Poate fi peşte şi de mai multe feliri.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii