autor:

Anka

» » , Aperitive, Dulciuri diverse

Branza de Capra cu Petale de Trandafiri si Cardamom

Autor: Anka (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 11 iulie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anka (Chef de cuisine)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 11 iulie 2011

Ingrediente
200 grame de branza proaspata de capra, , 1 lingura de petale de trandafir uscate ( organice, fara pesticide), , 3 boabe de cardamom, , 2 lingurite miere de salcam

Dificultate: Redusa Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

Scoate semintele din boabele de cardamom si piseaza-le. Sfarama branza cu ajutorul unei furculite cateva secunde pana formezi o pasta. Amesteca pulberea de cardamom cu petalele de trandafir maruntite.

Toarna pasta de branza in doua forme mici pentru a-si recapata forma originala.

Aseaza branza pe doua farfurii si orneaza cu cateva petale de trandarir proaspete, cu boboci de trandafir mai mici sau cu fructe proaspete.

Se serveste cu o lingurita de miere de salcam.

Sursa retetei: www.softcolours.com
Daca ti-a placut reteta noastra "Branza de Capra cu Petale de Trandafiri si Cardamom" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Clătite cu dulceaţă de cireşe

Clătite cu dulceaţă de cireşe

Poate-mi fac timp data viitoare să postez şi o reţetă clasică de clătite. Eu o fac pe aceea

5 voturi    3 comentarii
1h 10 min
Dulciuri diverse
Clatite cu cirese si sos de ciocolata

Clatite cu cirese si sos de ciocolata

Se amesteca faina cu zaharul intr-un bol si se face o adancitura in mijloc. Se dau oul, laptele semidegresat

3 voturi    1 comentariu
30 min
Dulciuri diverse

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 5 %
389.99 lei
369.99 lei

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Marian

    Marian (Chef de cuisine) , 08 noiembrie 2011

    foarte interesant! bravo!

  • mariana scarlat

    mariana scarlat (Chef de cuisine) , 08 noiembrie 2011

    O reteta interesanta. si frumos prezentata.

Dificultate

Redusa

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

  • 200 grame de branza proaspata de capra
  • 1 lingura de petale de trandafir uscate ( organice
  • fara pesticide)
  • 3 boabe de cardamom
  • 2 lingurite miere de salcam

Raporteaza reteta

Retete
de Anka
Pere in Aluat de Foietaj

Pere in Aluat de Foietaj

Curata perele si taie putin din baza, in asa fel incat sa stea drepte fara efort. Apa cu zaharul,

5 voturi    2 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Gem de caise si lavanda

Gem de caise si lavanda

Opareste piersicile, apoi curata-le de coaja si taie-le in cubulete. Amesteca intr-un bol cubuletele

4 voturi    5 comentarii
4h 30 min
Retete vegetariene

Marian (Chef de cuisine)

foarte interesant! bravo!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Tarta Rapsodia Tarta Rapsodia

Lasi aluatul la dezghetat la temperatura camerei. Întinzi aluatul într-o formă de tartă unsă cu unt, o dai la cuptor

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Prajitura cu branza si stafide Prajitura cu branza si stafide

Intr-un castron mai mare, se amesteca branza rasa impreuna cu zaharul, zaharul pudra vanilat si galbenusurile. Se adauga albusurile

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Chec cu mere caramelizate