autor:

Anka

» » , Aperitive, Dulciuri diverse

Branza de Capra cu Petale de Trandafiri si Cardamom

Autor: Anka (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 11 iulie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anka (Chef de cuisine)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 11 iulie 2011

Ingrediente
200 grame de branza proaspata de capra, , 1 lingura de petale de trandafir uscate ( organice, fara pesticide), , 3 boabe de cardamom, , 2 lingurite miere de salcam

Dificultate: Redusa Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

Scoate semintele din boabele de cardamom si piseaza-le. Sfarama branza cu ajutorul unei furculite cateva secunde pana formezi o pasta. Amesteca pulberea de cardamom cu petalele de trandafir maruntite.

Toarna pasta de branza in doua forme mici pentru a-si recapata forma originala.

Aseaza branza pe doua farfurii si orneaza cu cateva petale de trandarir proaspete, cu boboci de trandafir mai mici sau cu fructe proaspete.

Se serveste cu o lingurita de miere de salcam.

Sursa retetei: www.softcolours.com
Daca ti-a placut reteta noastra "Branza de Capra cu Petale de Trandafiri si Cardamom" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Crema de lamaie- Lemon Curd

Crema de lamaie- Lemon Curd

Amestecati intr-o craticioara ouale cu galbenusurile, zaharul, zeama si coaja de la cele doua lamai

1 vot    0 comentarii
30 min
Dulciuri diverse
Faguri

Faguri

Preparare compozitie: Se amesteca zaharul si ouale apoi se adauga uleiul si amoniacul si la sfarsit

30 voturi    5 comentarii
5h
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Marian

    Marian (Chef de cuisine) , 08 noiembrie 2011

    foarte interesant! bravo!

  • mariana scarlat

    mariana scarlat (Chef de cuisine) , 08 noiembrie 2011

    O reteta interesanta. si frumos prezentata.

Dificultate

Redusa

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

  • 200 grame de branza proaspata de capra
  • 1 lingura de petale de trandafir uscate ( organice
  • fara pesticide)
  • 3 boabe de cardamom
  • 2 lingurite miere de salcam

Raporteaza reteta

Retete
de Anka
Pere in Aluat de Foietaj

Pere in Aluat de Foietaj

Curata perele si taie putin din baza, in asa fel incat sa stea drepte fara efort. Apa cu zaharul,

5 voturi    2 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Gem de caise si lavanda

Gem de caise si lavanda

Opareste piersicile, apoi curata-le de coaja si taie-le in cubulete. Amesteca intr-un bol cubuletele

4 voturi    5 comentarii
4h 30 min
Retete vegetariene

Marian (Chef de cuisine)

foarte interesant! bravo!

Adauga reteta
Adauga articol
CONCURS CULINAR: Delicii culinare de vara
Retete

din Dulciuri diverse

Dulceata de cirese amare cu menta Dulceata de cirese amare cu menta

Se scot samburii de la cirese, se masoara, la trei masuri de cirese, doua masuri de zahar, se adauga o lamaie taiata cubulete si un

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Dulciuri diverse
Trandafiri din uscatele Trandafiri din uscatele

Untul se freaca cu faina intre palme sa se disperseze bine, fara sa ramana bucatele mici de unt. Apoi se adauga galbenusurile, smantana,

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
RULADA DIN ALBUSURI CU CREMA DE NUCA