autor:

Anka

» » , Aperitive, Dulciuri diverse

Branza de Capra cu Petale de Trandafiri si Cardamom

Autor: Anka (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 11 iulie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anka (Chef de cuisine)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 11 iulie 2011

Ingrediente
200 grame de branza proaspata de capra, , 1 lingura de petale de trandafir uscate ( organice, fara pesticide), , 3 boabe de cardamom, , 2 lingurite miere de salcam

Dificultate: Redusa Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

Scoate semintele din boabele de cardamom si piseaza-le. Sfarama branza cu ajutorul unei furculite cateva secunde pana formezi o pasta. Amesteca pulberea de cardamom cu petalele de trandafir maruntite.

Toarna pasta de branza in doua forme mici pentru a-si recapata forma originala.

Aseaza branza pe doua farfurii si orneaza cu cateva petale de trandarir proaspete, cu boboci de trandafir mai mici sau cu fructe proaspete.

Se serveste cu o lingurita de miere de salcam.

Sursa retetei: www.softcolours.com
Daca ti-a placut reteta noastra "Branza de Capra cu Petale de Trandafiri si Cardamom" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Bautura cu lapte si ovaz

Bautura cu lapte si ovaz

In zilele cand ma grabesc, dimineata, pregatesc, aceasta bautura sanatoasa si gustoasa, cu ovaz macinat,

0 voturi    2 comentarii
15 min
Dulciuri diverse
Savarine

Savarine

Blatul: se separa ouale, galbenusurile se freaca cu zaharul pana devin ca o crema albicioasa. Albusurile

12 voturi    9 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Marian

    Marian (Chef de cuisine) , 08 noiembrie 2011

    foarte interesant! bravo!

  • mariana scarlat

    mariana scarlat (Chef de cuisine) , 08 noiembrie 2011

    O reteta interesanta. si frumos prezentata.

Dificultate

Redusa

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

  • 200 grame de branza proaspata de capra
  • 1 lingura de petale de trandafir uscate ( organice
  • fara pesticide)
  • 3 boabe de cardamom
  • 2 lingurite miere de salcam

Raporteaza reteta

Retete
de Anka
Pere in Aluat de Foietaj

Pere in Aluat de Foietaj

Curata perele si taie putin din baza, in asa fel incat sa stea drepte fara efort. Apa cu zaharul,

5 voturi    2 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Gem de caise si lavanda

Gem de caise si lavanda

Opareste piersicile, apoi curata-le de coaja si taie-le in cubulete. Amesteca intr-un bol cubuletele

4 voturi    5 comentarii
4h 30 min
Retete vegetariene

Marian (Chef de cuisine)

foarte interesant! bravo!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gogosi coapte umplute cu dulceata Gogosi coapte umplute cu dulceata

In oala mixerului cu suportul ptr. framantat adaugam fainile, drojdia zaharul, uleiul si incepem sa lucram; treptat adaugam ouale, apa

9 voturi    9 comentarii
2h 45 min
Aluaturi si Foietaje
Gem de mure Gem de mure

Se spala fructele cu grija, sa nu le zdrobim. Se asaza intr-o cratita mai mare, se presara zahar peste ele si se lasa asa peste noapte,

1 vot    0 comentarii
35 min
Conserve si muraturi
Chifle cu chefir