autor:

Anka

» » , Aperitive, Dulciuri diverse

Branza de Capra cu Petale de Trandafiri si Cardamom

Autor: Anka (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 11 iulie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anka (Chef de cuisine)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 11 iulie 2011

Ingrediente
200 grame de branza proaspata de capra, , 1 lingura de petale de trandafir uscate ( organice, fara pesticide), , 3 boabe de cardamom, , 2 lingurite miere de salcam

Dificultate: Redusa Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

Scoate semintele din boabele de cardamom si piseaza-le. Sfarama branza cu ajutorul unei furculite cateva secunde pana formezi o pasta. Amesteca pulberea de cardamom cu petalele de trandafir maruntite.

Toarna pasta de branza in doua forme mici pentru a-si recapata forma originala.

Aseaza branza pe doua farfurii si orneaza cu cateva petale de trandarir proaspete, cu boboci de trandafir mai mici sau cu fructe proaspete.

Se serveste cu o lingurita de miere de salcam.

Sursa retetei: www.softcolours.com
Daca ti-a placut reteta noastra "Branza de Capra cu Petale de Trandafiri si Cardamom" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Smaren bucovinean

Smaren bucovinean

1. Se separa albusurile de galbenusuri. Se amesteca galbenusurile cu zaharul tos, untul topit, faina,

1 vot    0 comentarii
30 min
Dulciuri diverse
Prajitura cu suc de rosii

Prajitura cu suc de rosii

Foile: se amesteca ingredientele lichide sarea si vanilia, apoi se adauga fainea cu praful de copt

6 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Marian

    Marian (Chef de cuisine) , 08 noiembrie 2011

    foarte interesant! bravo!

  • mariana scarlat

    mariana scarlat (Chef de cuisine) , 08 noiembrie 2011

    O reteta interesanta. si frumos prezentata.

Dificultate

Redusa

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

  • 200 grame de branza proaspata de capra
  • 1 lingura de petale de trandafir uscate ( organice
  • fara pesticide)
  • 3 boabe de cardamom
  • 2 lingurite miere de salcam

Raporteaza reteta

Retete
de Anka
Pere in Aluat de Foietaj

Pere in Aluat de Foietaj

Curata perele si taie putin din baza, in asa fel incat sa stea drepte fara efort. Apa cu zaharul,

5 voturi    2 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Gem de caise si lavanda

Gem de caise si lavanda

Opareste piersicile, apoi curata-le de coaja si taie-le in cubulete. Amesteca intr-un bol cubuletele

4 voturi    5 comentarii
4h 30 min
Retete vegetariene

Marian (Chef de cuisine)

foarte interesant! bravo!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Placinta cu mere, nuci si aluat cu vin Placinta cu mere, nuci si aluat cu vin

Pentru umplutură: eu am avut merele deja pregătite, aşadar le-am scos din congelator şi le-am lăsat la temperatura camerei să

0 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Aluaturi si Foietaje
Budinca de lapte cu Agar agar Budinca de lapte cu Agar agar

Punem apa cu agar agar, intr-o oala, pe foc. Amestecam bine si lasam sa fiarba, dupa ce incepe sa fiarba, punem si lingura de sirop

0 voturi    0 comentarii
45 min
Budinci
GALUSTE CU PRUNE