autor:

Mihaela11

» » Aperitive

Branza halloumi prajita

Autor: Mihaela11 (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Tarile Arabe


    Reteta postata pe: 09 mai 2015

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Mihaela11 (Chef de cuisine)   
Specific:  

Tarile Arabe


Reteta postata pe: 09 mai 2015

Ingrediente
Branza halloumi este originara din Cipru si este preparata dintr-un amestec de lapte de capra si vaca., Se asezoneaza in timpul prepararii cu menta., Are o consistenta mai ferma si isi pastreaza forma in contact cu caldura, fiind astfel ideala pentru prajit sau gril., Branza halloumi prajita este unul dintre aperitivele favorite ale restaurantelor cu profil arab., Avem nevoie de:, -200 g branza halloumi, -4-5 linguri ulei de masline virgin( reusita acestei retete depinde de folosirea unui ulei de masline de calitate)

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

1 vot

Mod de preparare

Branza halloumi se taie felii dreptunghiulare si se usuca folosind hartie absorbanta de bucatarie.
Se incinge uleiul de masline intr-o tigaie anti-aderenta si se pun feliile de branza.
Se lasa 3-4 minute pana iau o culoare aurie, apoi se intorc cu ajutorul unei spatule.
Se scot pe hartie de bucatarie absorbanta.
Se serveste calda cu lipie arabeasca.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Branza halloumi prajita" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Iaurt preparat in casa

Iaurt preparat in casa

Iaurtul preparat in casa este mai curat,mai ieftin,iar placerea de a oferi celor dragi un produs

63 voturi    25 comentarii
10 min
Aperitive cu brinza
Triunghiuri cu foietaj-foi si branza

Triunghiuri cu foietaj-foi si branza

Se preincalzeste cuptorul si se lasa foile de foietaj la dezghetat. Dintr-o foaie de foietaj obtinem

1 vot    0 comentarii
40 min
Aperitive cu brinza

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

1 vot

Ingrediente

  • Branza halloumi este originara din Cipru si este preparata dintr-un amestec de lapte de capra si vaca.
  • Se asezoneaza in timpul prepararii cu menta.
  • Are o consistenta mai ferma si isi pastreaza forma in contact cu caldura
  • fiind astfel ideala pentru prajit sau gril.
  • Branza halloumi prajita este unul dintre aperitivele favorite ale restaurantelor cu profil arab.
  • Avem nevoie de:
  • -200 g branza halloumi
  • -4-5 linguri ulei de masline virgin( reusita acestei retete depinde de folosirea unui ulei de masline de calitate)

Raporteaza reteta

Retete
de Mihaela11
Shish Barak bi laban-Placintele cu carne in supa de iaurt

Shish Barak bi laban-Placintele cu carne in supa de iaurt

Prepararea aluatului pentru placinţele Se face un aluat din 1 ½ cãni de fãinã, ½ canã margarinã,

23 voturi    15 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne
Lasagna cu carne de vita macinata si legume

Lasagna cu carne de vita macinata si legume

Preparare Sosul de carne cu legume Se taie marunt ceapa si usturoiul. Ardeii se taie julien. Dovleceii

28 voturi    10 comentarii
1h 30 min
Paste si pizza
Pogacele cu telemea de oaie si oregano verde

Pogacele cu telemea de oaie si oregano verde

Preparare Se amesteca faina cu drojdia instantanee timp de 1 minut , apoi se adauga restul ingredientelor

18 voturi    11 comentarii
1h 15 min
Aluaturi si Foietaje
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Placinta floare cu spanac, mozzarella si crema de branza Placinta floare cu spanac, mozzarella si crema de branza

Pregatesti maiaua din drojdie, ½ lingurita de zahar, 50 ml lapte caldut, 5 linguri faina. O lasi sa creasca 20 de minute, la

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Cornuri din aluat de cartofi Cornuri din aluat de cartofi

Se fierb cartofii pana cand sunt moi, se scurg de apa, apoi se pun in bol si se paseaza. Lasa-i sa se raceasca. Se adauga parmezanul

0 voturi    0 comentarii
35 min
Aluaturi si Foietaje
Rosii umplute