Ingrediente
150 gr unt moale, 100 gr zahar, 3 ouă, esență vanilie, 200 gr făină gluten free, un praf de copt, o ceșcuță cu lapte(80ml), , Pt. topping:, , 150 gr unt la temperatura camerei, 300 gr zahăr pudră, esență de vanilie, 2-3 linguri zeama de lamaie, 30 ml lapte
Dificultate: Redusa | Timp: 30 min
1 vot
Mod de preparare
Cit timp se coc si se racesc complet briosele facem toppingul după cum urmează: Mixăm untul spumă si apoi adaugam in 4-5 etape zaharul pudră alternind cu zeama de lamaie, laptele si esența de vanilie. Ne va iesi o minunata spumă de unt cu aromă de vanilie numai bună pe ornat briosele noastre.
Cind sunt complet reci le ornăm cu ajutorul unui spriț si apoi le decorăm după preferință. Eu am ales aceste minunate flori făcute din fondant pe care le-am pregătit cu 4-5 zile mai devreme.
Dacă doriți să vedeți mai multe detalii, poze si cum fac eu florile din fondant, găsiți detalii pe blogul meu. http://bakedtreats.wordpress.com/
Spor, dragii mei si ginduri bune trimit către voi :*