Cele 3 oua se mixeaza cu 150 g zahar.
Cele 3 ouă se mixează cu 150 g zahăr pentru 5 minute, până se dizolvă zahărul.
Se mai adauga apoi 4 linguri de ulei și se mai mixează pentru alte 2 minute.
Se adaugă 150 g făină și jumătatea de linguriță de bicarbonat (stins cu oțet).
Acum vom amesteca aluatul cu cacao cernută (pentru a nu face cocoloașe).
Ultimul pas pentru realizarea aluatului, îl constituie adăugarea nucii.
După omogenizarea aluatului, acesta il vom turna in formele de silicon (inimioare in cazul meu) până la jumătate (nu mai mult, deoarece, în timpul coacerii aluatul crește și depășește înălțimea formei).
Se bagă la cuptorul preîncălzit pentru cca. 20 min, verificându-le constant (nu mai repede de primele 10 minute) cu scobitoarea.
Pasul final constă în decorarea brioșelor după propria viziune.
Eu le-am ornat cu ciocolată (neagră și albă) topită și amestecată cu puțin ulei. Mie mi-au ieșit 12 brioșe de mărime medie, dar extrem de delicioase!
Vă mulțumesc pentru vizionare! See ya' later! ♥
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii