autor:

Fara foto

» » , Mancaruri cu legume si zarzavaturi, Mancaruri cu peste

Briosa din orez cu peste

Autor: briosa cu peste mihaela (Bucatar sef)   
    Reteta postata pe: 01 decembrie 2006

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: briosa cu peste mihaela (Bucatar sef)   
Reteta postata pe: 01 decembrie 2006

Ingrediente
2 cani de orez, , 3 filet de somn(sau oricare alt peste fara oase), , sare, piper, boia dulce, , 1 ceapa, usturoi

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

2 voturi

Mod de preparare

Se pune orezul la fiert, ca pentru pilaf, iar daca aveti pilaf, care a ramas de seara trecuta, cu atit mai bine.
Pestele se mixeaza cu toate ingredientele de mai sus. In forme de briose (tapetate bine cu unt), se pune un strat de orez, unul de peste, pina se umple forma! Se servesc calde! Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Briosa din orez cu peste" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Stavrizi la gratar

Stavrizi la gratar

Stavrizii se curata, se spala, se zvanta, se tin la marinat cca 30-40 de min in solutia de marinat,

11 voturi    2 comentarii
40 min
Mancaruri cu peste
Peste la cuptor cu sos de rosii

Peste la cuptor cu sos de rosii

Fileurile se spala sub un jet de apa, se condimenteaza cu sare, piper si se asaza intr-o tava. Ceapa

1 vot    1 comentariu
1h
Mancaruri cu peste

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

2 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Super !

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu peste

Crochete de peste cu 4 sosuri Crochete de peste cu 4 sosuri

Crochete de peste: Se curata pestele, se spala si se fierbe inabusit, cu sare si ceapa tocata marunt. Se prepara un sos alb facut din

1 vot    0 comentarii
30 min
Aperitive
Ardei grasi umpluti cu salata de peste Ardei grasi umpluti cu salata de peste

Taiem ardeii pe jumatate (pe verticala) pastrand coditele. Ii curatam de seminte si de nervuri,ii spalam si apoi ii stergem de apa. Intr-un

0 voturi    0 comentarii
20 min
Aperitive
Pastrav umplut cu somon