autor:

Fara foto

» » , Mancaruri cu legume si zarzavaturi, Mancaruri cu peste

Briosa din orez cu peste

Autor: briosa cu peste mihaela (Bucatar sef)   
    Reteta postata pe: 01 decembrie 2006

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: briosa cu peste mihaela (Bucatar sef)   
Reteta postata pe: 01 decembrie 2006

Ingrediente
2 cani de orez, , 3 filet de somn(sau oricare alt peste fara oase), , sare, piper, boia dulce, , 1 ceapa, usturoi

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

2 voturi

Mod de preparare

Se pune orezul la fiert, ca pentru pilaf, iar daca aveti pilaf, care a ramas de seara trecuta, cu atit mai bine.
Pestele se mixeaza cu toate ingredientele de mai sus. In forme de briose (tapetate bine cu unt), se pune un strat de orez, unul de peste, pina se umple forma! Se servesc calde! Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Briosa din orez cu peste" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Pastrav umplut cu somon

Pastrav umplut cu somon

Curat pastravul, il spal, il usuc in servet de hartie. Pregatesc umplutura: fierb truffele in coniac,

49 voturi    24 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu peste
Sea Bass la grill cu legume

Sea Bass la grill cu legume

Sea bass(Robalo)este un peste de apã sãratã,francezi il cheamã Lup de mare.Iubitorii de peste

10 voturi    17 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

2 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Super !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Hamsie de mare prajita Hamsie de mare prajita

Se curata fiecare pestisor de intestine cu lama unui cutitas, apoi se spala in mai multe ape reci si se lasa sa se scurga in strecuratoare

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive
CHIFTELUTE DIN FILE DE PESTE CHIFTELUTE DIN FILE DE PESTE

Fileul de peste,impreuna cu miezul de franzela(inmuiat in cam 6 linguri de lapte rece si stors f bine),se macina,folosind ciurul mare.Ardeiul,copt,se

18 voturi    14 comentarii
12h
Mancaruri cu peste
Penne cu ton