Ouale se mixeaza bine cu un praf de sare.Se adauga pe rand zaharul,zaharul vanilat,untul topit,iaurtul,banana pasata si faina amestecata cu praful de copt. La sfarsit incorporam bilutele de ciocolata si afinele.
Se toarna aluatul in forme si se coace in cuptorul incins la 180 de grade,aproximativ jumatate de ora.
Foarte bune si pufoase.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii